Korn Beetle Dome fælde instruktioner

October 15

Der er to typer af korn biller, der almindeligvis angribe husstand pantries: Sawtoothed korn Bille og købmand korn Beetle. Begge typer af korn biller er slank, brun i farven og nå en længde på 1/10-tommer. Korn biller er tiltrukket af korn, mel, tørret frugt, nødder, kokosnød og selv slik. Hvis du opdager korn biller angriber dine dagligvarer, skal du træffe øjeblikkelige foranstaltninger for at fjerne dem. Én metode indebærer anvendelse af en kuppel fælde.

Instruktioner

•Vacuum ned din spisekammer hylderne til at fjerne enhver krummer og døde korn biller. Placere alle pantry mad ikke i en dåse i en plast opbevaring container eller plast lynlås pose før sætte den tilbage på hylderne.

•Fjern den beskyttende segl på dome-fælden, du har købt. Dette vil tillade flydende mad attractant duft til at blive frigivet. Korn biller vil lugte det og får lokket i fælden, som normalt indeholder en sticky stof, at de ikke kan flygte fra.

•Indstil flere dome fælder omkring dit spisekammer, hvor du har bemærket den mest korn beetle aktivitet. Disse fælder er ugiftigt og sikker at bruge, selv hvis du har kæledyr eller små børn i hjemmet.

•Kontroller din dome fælder en gang hver uge. Erstatte fælderne, hvis de har med held fanget din korn biller. Da korn biller har en livscyklus på 20-25 dage, er det vigtigt at du fortsætter med at sætte fælder for alt på en måned til at indfange alle korn biller, der muligvis har udklækket.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com