Korrekt afstand mellem italienske cypresser

December 2

Korrekt afstand mellem italienske cypresser

Italienske cypresser er høj, tynd stedsegrønne træer, der anvendes i landskabspleje at skabe elegante privatliv grænser eller til at forbedre entryways. De kan plantes i jorden eller i store Potter, og de vokser næsten overalt. Italienske cypresser kræver lidt vand og kan tilpasses enhver jordtype. De kan vokse til 60 fod høje uden nogensinde vokser meget bredt.

Afstand

Italienske Cypress træer skal plantes ca 5-6 fod fra hinanden, især hvis du planlægger at oprette en hemmelig kant på din ejendom. Når fuld vokset, vil det være svært at gennemskue den grænse, yde beskyttelse af privatlivets fred inden for. Hvis du ikke er så bekymret med privatlivets fred, og gerne en mere dekorative design, kan du plante træerne 8-10 fod fra hinanden. Når fuld vokset, vil der være plads nok mellem træerne til at gå igennem.

Plantning

Når plantning italienske cypres, skal hullet være to gange størrelsen af rodklumpen. Jorden inde i hullet skal være løs, så rødderne kan trænge igennem det nemt. Det er bedst at løsne rødderne forsigtigt med hænderne før placere træet inde i hullet. Rodklumpen bør forblive omkring 2 inches over overfladen af hullet, og en plan kan bruges til at sikre træet er lige. Altid tilføje vand i hullet, som du fylde det med snavs og vand det igen, når du er færdig.

Caring nemlig den nyplantede italienske cypres

For den første måned bør de nyplantede træer på en regelmæssig, en gang om dagen vanding tidsplan. Den italienske Cypress behøver ikke befrugtende under det første år efter plantning. Efter dette er en let blandet gødning fint. Træerne bør være satset i det første år indtil rødderne er etableret.

Barkflis

For at bidrage til at bevare fugt under det første år, bør 2 til 3 inches af muld placeres rundt i bunden af træet. Barkflis nedbrydes, vil det forbedrer jordens struktur, som igen vil gavne træet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com