Korrekt afstand mellem kogeplade & kabinet

August 1

Korrekt afstand mellem kogeplade & kabinet

Når renovere eller designe et køkken, er der branchestandarder, der vedrører når de overvejer bordplader, cooktops og kabinet. Mens standard højder ikke altid er hvad boligejere vælger, vil de fleste entreprenører vælge dem på deres vegne hvis andre arrangementer ikke har været drøftet. Undertiden overordentlig høj eller korte mennesker vil foretrække, at deres kabinettet og countertop højder afspejler deres statur. Dem, der anses for at være af gennemsnitlige højde typisk overholder ikke spørgsmålet om industriens standarder. Kabinet ovenfor cooktops er designet baseret på sikkerhed.

Sikkerhed

Ifølge Home Construction og sikkerhed titel 24 CFR, del 3280, skal der være en afstand på 30 inches mellem en kogeplade og kabinettet, der sidder lige over det. Tilstødende kabinet kan indsnævre kløften til bare en 18-tommer flade (hvis kabinetter findes på begge sider af kogepladen), men dette er den eneste undtagelse fra reglen. Dette er det samme om kogepladen er gas eller el.

Variationer

Ikke alle cooktops vil have kabinet ovenover. Nogle entreprenører og boligejere vælger i stedet for at installere udsugnings over cooktops i stedet for kabinetter. Dette er nyttigt for at fjerne madlavning lugte, røg og dampe fra køkkenet, og det medfører mindre af en brandfare end et kabinet.Nogle apparater som mikrobølgeovne er installeret over kogepladen. De er beskyttet med isolerede undersider til at forhindre brand, men stadig skal være tæt på 30 inches over komfuret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com