Korrekt anvendelse af varmepumper

August 15

De fleste mennesker ikke ved, hvad en varmepumpe er, og dem, der tror ofte ineffektive, ineffektive modeller fra fortiden. Selv om varmepumper har eksisteret i 30 år, repræsenterer de den bedste teknologi til rådighed for effektiv opvarmning og afkøling et hjem til den lavest mulige pris med den bedste respekt for energiforbruget og dermed miljøet. Men en varmepumpe fungerer bedst kun under særlige omstændigheder og er ikke det bedste valg for alle.

Hvordan varmepumper arbejde

Varmepumper overfører varme fra et sted til et andet. Om vinteren, en varmepumpe trækker varme fra luften udenfor og bringer det inde. I sommeren, trækker det varme fra indersiden af luft- og tager det udenfor. Fordi de kun flytter varme, stedet for at gøre det, varmepumper bruger mindre elektricitet og give en større resultat for den energi, de forbruger.

Bedste betingelser for varmepumper

Varme pumper virker bedst i et moderat klima, hvor vintertemperaturer bo mellem 30 og 45 grader Fahrenheit. Mens nogle systemer vil arbejde i lavere temperaturer, er rækken 30 - 45 grader, hvor din maksimale fordelen opstår. Når luften udenfor er for koldt, og der er lidt varme tilgængelige at trække inde i systemet bliver overanstrengt og kan ikke fungere korrekt. Supplerende elektrisk opvarmning så spark i og undergraver nogle af energi og omkostninger besparelser en varmepumpe genererer.

Hvis du vælger en varmepumpe

Købe den rigtige størrelse til dine behov. Et system, der er for lille vil altid nødt til at køre for at gøre sit arbejde, som fjerner effektiviteten af systemet. Et system, der er for stor vil konstant dreje af og til at holde en konstant temperatur, hvilket lægger et pres på det elektriske system og blæsere. En korrekt størrelse system, kombineret med et ordentligt isolerede hus, betyder, at dit system kan virke, kun når det er nødvendigt at justere temperatur og ikke at opretholde temperaturen.

Køre din varmepumpe effektivt

Varmepumper er deres mest effektive, når de ikke kører hele dagen. Brug en programmerbar termostat til at minimere den tid, systemet kører. Når du sætter den til at tænde, sæt den til den temperatur, du ønsker plads til at være ikke meget højere eller lavere. Indstilling af temperatur måde over eller under din ønskede temperatur hjælper ikke plads til at opvarme eller afkøle nogen hurtigere; det bare skatter systemet og kunne få det til at fryse op, korte ud eller at rejse din elektriske kredsløb.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com