Korrekt bortskaffelse af Air Conditioning kompressorer

July 5

Selv om central air enheder er blevet meget populære i hjem i dag, er vindue air conditioners stadig udbredt. Det eneste problem med at eje en air condition er den korrekte måde at bortskaffe det når tid kommer. Da klimaanlæg har kølevæske og olie i dem, er det forbudt ved lov at simpelthen smide dem i skraldespanden.

Beskyttelse af ozonlaget

I 1992 vedtaget en lov forbyder personer fra forkert bortskaffelse af klimaanlæg og køleskab på grund af den indvirkning, kølervæske og olie bortskaffelse er på ozonlaget. Ikke kun forkert bortskaffelse af en kompressor kan medføre en stor bøde, men det er meget farligt for dig og alle omkring dig. En klimaanlægget tekniker vil fjerne den gamle klimaanlægget, men som regel for et gebyr på omkring $160.

Korrekt bortskaffelse

Kontakt din lokale deponeringsanlæg manager, skrot metal genbrugsstation eller farligt affald facilitet og spørge, hvad de korrekte procedurer for bortskaffelse af en air condition kompressor i dit område. Da hvert amt har forskellige regler om, hvordan dette bør håndteres, vil de vide de korrekte trin for din county. I nogle byer, en officiel oprydning dagen er erklæret specielt for folk til at bringe deres gamle apparater til den lokale Tivoli og byen tjenestemænd vil se at de er bortskaffet på den rette måde.

Farlige ingredienser

Ældre køle udstyr indeholder isolerende skum, og kviksølv, der udleder drivhusgasser engang bortskaffet på lossepladser. I de fleste områder afhente i bykommuner din gamle apparater fordi loven kræver city til at disponere over kølemidler og kviksølv korrekt. Når apparaterne, som er tømt for alle kølemidler og olier, vil opvarmning ventilations- og klimaanlæg (HVAC) genanvende disse kølemidler og olie hvis det er muligt. Hvis disse kemikalier er ikke genanvendeligt og farlige koordinere HVAC bortskaffelse med miljø og sundhed og sikkerhed. Det er imod loven for alle, der ikke er godkendt af staten til at disponere over alle farlige materialer som kølemidler, isolerende skum, kviksølv og olie.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com