Korrekt Installation af en Jetted badekar

July 18

Planlægge for de ekstra funktioner en jetted karbad har at regelmæssig badekar ikke. Manglende evne til at planlægge kan resultere i en forkert montering af karret eller problemer opererer eller servicering karret senere. Læs altid over brugsanvisningen, der følger med din jetted karbad før installationen, da dit badekar kan kræve unikke installationstrin.

Planlægning

Før du begynder installationen jetted badekar, planlægge, hvor du vil placere det. Hvis du installerer det i stedet for en eksisterende badekar, måle det område, hvor den gamle badekar sidder for at sikre, at det vil passe. Rive ned en surround væg, eller omarrangere badeværelset til at passe badekarret, før du installerer den. Konsultere brugsanvisningen, der følger med karbad, hvis du har planer om at gøre badekarret fritstående, vejledning om opbygningen af en ramme for karret.

Ledninger

Da din balje bruger en elektromotor til at cirkulere vandet, levere el til at pumpe med elektriske ledninger. Elektricitet og vand skaber dødbringende betingelser i tilfælde af badekarret utætheder omkring pumpen eller ledninger, så planen i overensstemmelse hermed. En ground fejl circuit interrupter slukker elektricitet til karbad ledninger hvis vandet kommer i kontakt med det, holder nogen i eller i nærheden af badekarret sikker. Også jorden i karret motor til metal i karret for at undgå elektriske stød.

Indstilling af karret

Din jetted badekar, ligesom et almindeligt badekar, skal sidde niveau, når du installerer det. Hvis karret ikke er niveau, kan så nogle af karrets jets sprøjte vand op i luften og ud af karret. Din jetted karbad har også en indre hældning til at hjælpe med dræning karret, som ikke fungerer korrekt, hvis karret ikke sidde niveau. Placer shims under karret til det niveau. Med nogle bøtter dirigerer fabrikanten dig til at placere karret i en seng af mørtel, så hober sig mørtel højere på visse områder kan hjælpe niveau. Når karret sidder niveau i dens sted, skal du køre de skruer, der kom med i karret gennem hullerne i den øverste kant af karret og væggen studs.

Adgangspanel

Hver jetted badekar kommer med et adgangspanel, der giver dig adgang til den balje mekanikere, herunder rør, på ethvert givet tidspunkt. Uden dette panel, hvis dit badekar oplever problemer, kan ikke du service motor eller andre mekaniske komponenter nemt. Placeringen af adgangspanelet er ikke det samme på hver model af jetted karbad, så planen i overensstemmelse hermed. Hvis panelet skal sidde mod en væg, skære en adgang døren på anden siden af væggen og installere en dør på væggen, så du kan få adgang til den balje mekanikere på ethvert givet tidspunkt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com