Korrekt Installation af syntetiske stuk

June 17

Syntetisk stuk eller udvendig isolering efterbehandling System (EIFS) er en næsten vandtæt, letvægts sidespor løsning, der blev opfundet i Tyskland efter anden verdenskrig at re side krig-beskadiget bygninger. Det er siden blevet importeret til USA for erhvervskunder og private bygninger. Med dens fordele har EIFS en stor ulempe i at det ikke tillader vand at fordampe ud fra bag det, så hvis det er forkert installeret vand kan blive fanget og beskadige materiale bag EIFS.

Instruktioner

•Undersøg underlaget på som EIFS vil blive installeret. Ser for fugt eller huller. Tørre ud eller erstatte vådt materiale og lappe nogen huller. Tjek blinkende omkring døre og vinduer for eventuelle skader. Reparere eller udskifte beskadigede blinkende.

•Installer et vejrsystem barriere eller dræning. Sikre, at vejret barriere korrekt overliggende, således at det øverste lag er over det nederste lag til at holde fugt uden for vejret barriere. Tænk på hvordan tag helvedesild er lapsamlet med øverst over nederst og efterligne det med vejret barriere.

•Adhere EIFS isolering system til vejret barriere. Hver EIFS brand vil give sin egen isolering board og selvklæbende. I overensstemmelse med de anvisninger, der fulgte med dit EIFS-produkt. Bruge "L" formede stykker af skum rundt om åbningerne i væggene (døre og Vinduer) og integrere skum sammen på leddene. Bruge tops af skum til at forsegle alle huller.

•Trowel på den base coat til isolering bestyrelser. Holde pelsen selv på tværs af hele overfladen. Integrere trådnet i den grundmaling helt så at det butts mod isoleringsplader.

•Applicer Finpuds over underlak når base pelsen er helt tør. Arbejde løbende rundt om bygningen for at undgå enhver sømme eller pauser i træbeklædningen.

•Caulk kanter af den EIFS, hvor det kommer i kontakt med vinduer og døre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com