Korrekt isolering af kælderen Remodeling

June 18

Korrekt isolering af kælderen Remodeling

Begynder en kælder renovering eller remodeling projekt giver dig mulighed for at vurdere aktuelle kælderen isoleringsmaterialer og muligvis opgradere dem for at skabe en mere energieffektive hjem. Analysere tilstedeværelse og tykkelse af enhver eksisterende isolering i kælderen lofter, er indvendige og udvendige vægge og crawlspaces det første skridt. Du kan få adgang til et online-værktøj fra amerikanske Department of Energy, der vil hjælpe dig med at vurdere kravene til optimal isolering for dit særlig hjem.

Isolering inspektion proces

For at bestemme type og isolerende eller r-værdi på din eksisterende kælder isolering, inspicere en ydervæg ved hjælp af en stikkontakt. Efter opskæring magt til outlet af flipping hovedafbryderen i nærheden af din elektriske panel eller fuse box, kan du fjerne dækslet outlet med en skruetrækker, behørigt matchet til de skruer, der holder låget på plads. Et hurtigt kig inde i væggen med en lommelygte vil hjælpe dig med at afgøre hvad isolering ligger der og hvor tyk det er.

Isolering identifikation

Et lille stykke af enhver isolering fundet kan fjernet og der er afsat til senere identifikation og vurdering. Discovery proces bør omfatte kælderen lofter, perimeter og fundament vægge. Isolering prøver udtaget til din lokale hardware eller hjem forbedring butik kan identificeres korrekt af en bygning professional. Henvise til det amerikanske Department of Energy's online isolering Fact Sheet til at bestemme r-værdi på din eksisterende isolering.

Bestemmelse af hvad du har brug for

Når du har bestemt før renovering r-værdi på din nuværende isolering, et kig på US Department of Energy's online postnummer isolering Program vil hjælpe dig med at bestemme type og mængde af isolering du bør tilføje at opnå de bedste resultater. Dette værktøj vil tage hensyn de klimatiske betingelser, hvor du bor og design af dit hjem til at foretage en nøjagtig bestemmelse af dit hjems særlige isolering behov.

Installationsomkostninger og afkast

Postnummer isolering Program vil give dig et skøn over, hvor meget din nye isolering vil koste, og hvor lang tid at få udbytte af din investering gennem energi besparelser vil tage. Alle af denne forskning vil vise sig værdifulde i bestemmelse isolering omkostninger for din gør det selv-renovering budget eller at sikre, at professionelle renovators ikke overopladning dig for hvad de kan anbefale og købe. En energi vurdering udført af en regering licenseret professionel er også et effektivt middel til bestemmelse af din kælder isolering behov.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com