Korrekt måder at pløje en have med en traktor

January 12

Korrekt måder at pløje en have med en traktor

I begyndelsen af 1900-tallet var der kun et par måder at pløje en have. Du kunne pløje med en hest eller med en traktor, begge med en moldboard plov. I dag, er der mange måder at pløje en have med en traktor, men ikke alle af dem kan være egnet til din have. Hen til smal nede den korrekte måde at pløje din have, tag et par ting i betragtning.

Jordtyper

Jorden er den vigtigste faktor til at undersøge når pløjning og plantning. Sandy til lerede jord vil være lettere at pløje end lerjord og de dræne bedste. Med hensyn til fugtighed er fugtig jordbund bedste til at pløje. Hvis jorden er dryppende våd, vil det tilstoppe din plov. Hvis jorden er for tør, kunne ikke din plov ordentligt blande overflade og undergrund jordtyper. Bemærk hvordan rocky din jord er, også. Rock klipper kan nemt beskadige dine udstyr.

Haven placering

Nøje overveje, hvor du er placeret. Pløjning på bakkerne og bjergskråninger kan forårsage jorderosion. For at forhindre dette, kan strip beskæring og kontur landbrug bruges i disse områder, US Environmental Protection Agency antyder. Steder hvor jord har tendens til at oversvømme regelmæssigt, kan kontrolleret dræning og subirrigation være påkrævet. Jord test vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad bevarelse metoder bør tages for din specifikke placering.

Haven størrelse og form

Du vil få mest ud af din have. Planlægning af retning, bredde og længde af furer er altafgørende. Retning og størrelsen af furer vil afhænge af størrelsen af din have, traktor og plov. For eksempel, i lille, mærkeligt formede haver, kan rækkerne ikke alle være i samme retning. For store felter skal du planlægge omkring træer, hegn og rock klipper.

Pløje typer

Der findes flere typer af plove bruges til en række forskellige jordtyper. Moldboard plove er den mest almindeligt set og bruges til soft - til almindeligt jord. Disk plove bruges til hårdt - og rocky-tekstureret jord. Mejsel plove bruges til omrøring i stedet vende jorden. Ifølge det amerikanske Environmental Protection Agency, er mejsel plove almindeligt anvendt i bevarelse jordbearbejdning systemer.

Pløjning metoder

Pløjning er, hvordan du forberede jorden til plantning. Hvor pløjning eller jordbearbejdning, metoder afviger er i hvor meget afgrøde rest forsiden er efterladt efter pløjning. Ifølge det amerikanske Department of Agriculture, konventionel jordbehandling er enhver metode "det efterlader mindre end 15 procent rester dækning efter plantning." Reduceret jordbearbejdning blade 15 procent til 30 procent og jordbearbejdning blade mere end 30 procent afgrøde rester cover, US Department of Agriculture rapporter. Udforske hver metode videre før du vælger hvilken rekorder passer til din have.

Andre overvejelser

Endelig tjekke med din lokale utilities bestyrelsen om magt og kloak linjer, der løber gennem dit land. Hvis du tilfældigvis ramte en af disse under pløjning, kan det koste dig penge eller endda dit liv. At finde disse oplysninger samt din have jordtype, vil placering, størrelse og form hjælpe dig med at finde korrekt ploven type og metode til din have.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com