Korrekt metode til maleri krydsfiner

March 13

Korrekt metode til maleri krydsfiner

Krydsfiner bruges som en gulvmateriale til lave lofter eller som et dække for vægge i stedet for gipsvæg. Det kan forbedre et værelse, når du er færdig med materialet ved at male den. Når du maler krydsfiner, skal du følge et par grundlæggende forslag at sikre at du får de resultater, du søger.

Slibning

Maling vil ikke skjule mangler en krydsfiner overflade, så du behøver at gøre nogle prep arbejde, før du begynder at male. Brug en bøde-grade sandpapir til at fjerne nogen af ufuldkommenheder i skoven, du ikke vil ses. Krydsfiner er normalt lavet af Douglas Gran eller sydlige fyrretræ træ, hvilket betyder, at det vil have knob og andre mangler, som du ikke kan fjerne. Men du kan fjerne nogle af manglerne ved slibning dem ud. Udfylde knotholes og andre naturligt forekommende elementer i krydsfiner kan ikke ser rigtigt og kan tage væk fra det naturlige look af træ.

Rengøring

Du vil gerne bruge mineralske spiritus og en stærk klud til at tørre ned din krydsfiner hen til ophæve snavs og debris. Krydsfiner kan have mange forskellige små sprækker, hvor snavs og træ chips kan skjule. En grundig rengøring vil fjerne at snavs og forhindre forårsager huller og huller i din maling job.

Priming

Krydsfiner kan absorbere maling, plet og anden væske, der er anvendt på det, fordi det er meget porøs. For at sikre din maling eller pletten giver dig et jævnt lag, skal du sætte ned et lag primer først. Brug en primer, der har en farve tæt på den endelige farve du vil bruge på din maling til at få et ensartet udseende. En latex primer og latex maling sammen vil ikke kun give en selv finish til din krydsfiner, vil de også udvide og kontrakt med krydsfiner at forhindre krakning.

Maleri

Anvende maling på krydsfiner enten med pensel, rulle eller luft sprøjte i en selv og flydende bevægelse. Tillader din første frakke til tørre natten over, og derefter anvende en anden frakke. Selvom du brugte primer, vil du bruge en anden frakke af maling, så farven skiller sig ud fra primeren og giver en selv look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com