Korrekt metode til maleri vægge med en rulle

June 26

Korrekt metode til maleri vægge med en rulle

Ved hjælp af en maling rulle i stedet for en pensel kan reducere den tid det tager for at afslutte dine vægge med en betydelig mængde. Imidlertid kan forkert brug af en rulle føre til ulige dækning og striber i det færdige resultat. Udover at gøre væggene se bedre, den rette metode også reducerer mængden af maling du bruger og hjælper din maling udstyr holder længere.

Materialer

Før male væggene, skal du have de rigtige værktøjer og materialer. Du har brug for en maling rulle ramme og en rulle cover med passende nap længde. Hvis du har glatte vægge, bruge en rulle dækning med en 3/8-inch nap. For rå vægge, bruge en med en 1/2-inch nap. Skal du også malingen, en røre pind, en maling bakke, en maling liner og en maling rulle skraber. Hvis du arbejder med latex maling, du har brug for noget vand i en sprayflaske. Hvis du bruger alkyd maling, få en fortynder.

Prepwork

Glide roller dækslet over rammen roller. For at hjælpe med at reducere mængden af maling du bruger, skal du mætte dækslet roller med vand til latex maling eller med en maling fortynder for for alkyd maling. Bruge paint roller skraber til at fjerne overskydende fugt fra dækslet til roller. Dække maling bakke med en liner til beskyttelse. Efter omrøring maling, hæld det i bakken til en dybde af ca 1/2 en tomme.

Lastning

Placere rullen på toppen af bakken maling og derefter nedsænke det en fjerdedel af vejen ind i malingen. Rul det frem og tilbage på maling bakken at fordele malingen jævnt ridged hældning. Lavere rullen halvvejs ind i paint, så Rul det frem og tilbage igen for at indlæse rullen jævnt. Gentag processen indtil rullen er jævnt gennemblødt med maling, men ikke dryppe.

Anvende maling

Hver ansøgning af paint roller bør dække et område på væggen omkring seks til 12 kvadratfod i størrelse. Losse maling på væggen i en diagonal mønster til at fordele malingen. Du kan foretage et V figuren eller et M på væggen. Overlap figuren med din maling roller at sprede malingen jævnt omkring afsnittet. Gå over afsnittet flere gange i forskellige retninger, indtil malingen er glat. Fortsætte med at arbejde i sektioner, før du dække alle væggene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com