Korrekt negle til brug for indendørs reoler

October 17

Når hængende indendørs reoler i dit hjem eller kontor, er søm udvælgelse næsten lige så vigtig som at vælge en placering til hylderne. Bruger de forkerte negle for programmet kan resultere i hylderne, ikke der er så stærke, som de burde være. Picking de korrekt negle kan sikre, at dine reoler kan holde noget du lægger på det i mange år fremover.

Søm hovedet

Lederne af negle kan have forskellige designs. Mens flad-head er de mest almindelige design, du kan også finde ternet flad-head og undersænket hoved. For den bedste holder strøm til dine reoler, bør flad-head negle anvendes.

Søm størrelse

Negle kommer i forskellige længder, som generelt er i 1/4-inch intervaller. Når du vælger negle for dine reoler, skal du først kender tykkelsen af bestyrelsen du vil sømning gennem. På denne måde kan du vide, hvilken størrelse negle du har brug for. Størrelsen af neglen til reoler skal være en, der er omkring tre gange foranstaltning af bestyrelsen det gennemlever. Dette giver det rigelig længde at gå gennem reoler bord og sikre sig i væggen.

Søm Finish

Negle er tilgængelig i en bred vifte af overflader og belægninger. Disse finish er designet til at tilbyde en bred vifte af ydelser, såsom rust modstand fra en hot-galvaniserede finish. Når hængende indendørs reoler, stick med vinyl eller cement færdig fordi de er designet til at tilbyde bedre bedrift magt end andre finish. Dette kan være vigtigt hvis du agter at sætte en masse bøger eller andre tunge genstande på reoler.

Andre overvejelser

Til huse i et fugtigt klima, måske du har en bekymring for søm hoved ruster. Home Depot anbefaler at bruge aluminium negle i denne situation i stedet for rust-resistente negle. For et hjem med træ vægge inde, såsom redwood eller cedar, skal rustfrit stål negle bruges til at sætte op reoler. Denne type søm vil forhindre striber og farvning af træet. Det vil også ikke bryde i træet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com