Korrekt olie og Gas blandingen til Weed spisere

March 13

Mens kompakte og kraftfulde, er to-takts akilleshæl at de fleste mangler den dedikerede oliering system af en fire-takts. Dette gør ejeren ansvarlig for indførelsen af smøremiddel gennem brændstofsystemet. Mens ikke alle weed spisere udnytte to-takts motorer, gør de fleste, så den rette blanding er vigtige oplysninger for alle, der bruger dem jævnligt.

Totakt oliering

To-takts motor inhalerer sit brændstof gennem krank-tilfælde afhængige af olie blandet med brændstof til at smøre komponenterne. For lidt olie i brændstoffet vil bevirke, at motoren til at køre tørt og beslaglægge; for meget vil gøre brændstoffet incombustible og gøre den ubrugelig. I nogle tilfælde vil motorens plug foul efter at have brugt for meget olie, så du kan være nødvendigt at fjerne og rense det bagefter.

Fabrikantens anbefalinger

I tvivlstilfælde, Læs brugsanvisningen. Der er ingen pat svar, præcis hvor meget olie du nødt til at blande for hver ukrudt æder. Forskellige producenter bruger forskellige dele og tolerancer, der kan kræve mere eller mindre olie. Der er ingen måde at være helt sikker uden enten erhverve en instruktionsbog eller ved at kontakte producenten for at spørge. Ikke bare blindt går af blandingen foreslog på flaske; Amsoil og Castrol ved ikke, hvad slags ukrudt æder du har købt.

Syntetisk vs normal

Syntetiske olier tendens til at være en smule dyrere, men deres øget smøreevne betyder, at du måske kunne slippe af sted med at bruge mindre. Dog huske på, at syntetiske stoffer ikke er designet til at spare dig penge $0,30 ad gangen; de er designet til at øge smøreevne og forlænge levetiden på din motor. True, kan du prøve at slippe af sted med at bruge 60-1 i stedet for den anbefalede 40 til 1, men det er en dyr fejltagelse, hvis du tager fejl.

Målinger og test

De fleste to-takts olier komme i foropmålt 2.6-ounce flaske designet til at levere en 50-1 ratio når blandet med en gallon benzin. Dette er generelt en sikker ratio for enhver plæne eller haven udstyr. De fleste to-takts motorer har en temmelig bred tolerance så vidt hvad slags nøgletal kan de tåle; overalt er fra 40 til 1 til 80-1 fælles. Hvis ikke du er sikker på, derefter fejle på den sikre side og start på 20-til-1 for en tank. Hvis motoren ryger eller moser, tømme tanken og tilbage det til 40-til-1. Trække stikket ud og kontrollere for tegn på tilgroning. Hvis du ser nogen, fortsat opbakning blandingen ned, indtil det stopper.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com