Korrekt Overseeding af græsplæne

February 29

Korrekt Overseeding af græsplæne

Hvis din plæne er på udkig en smule tynd trods gødning programmer, kan det drage fordel af et overseeding program. Efter et par enkle retningslinjer kan hjælpe dig afslutte din opgave med succes.

Hvorfor Overseed?

Overseeding bør foretages, når din plæne er generelt sundt, men der er nogle tynde eller bare pletter. Det kan også være en del af din årlige græsplæne vedligeholdelse for at holde din græstørv tykt og sundt.

Hvornår skal Overseed

Græsplæne områder bør være overseeded på de samme tidspunkter af året, såning skal udføres. For de fleste områder i USA er efteråret den bedste tid. Mens overseeding kan gøres i foråret, kan konkurrence fra fremspirende ukrudt og de varmere temperaturer understrege unge frøplanter.

Sådan Overseed

Inden ansøgningen er det nødvendigt at løsne jorden i området at være overseeded som græsfrø ikke vil spire godt på uforberedt overflader. Forberede område at være overseeded med en hånd rake, core perlator eller lodret plæneklipper. For de fleste typer af græs frø, overseed med en hastighed på 1 til 2 pounds per 1000 kvadratfod. Holde såbed fugtig med anvendelser af vand to gange om dagen indtil udplantningsplanterne fuldt modne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com