Korrekt rengøring for en Stihl Hedger

May 5

Et Stihl hedger eller hækkeklipper, kræver regelmæssig grundlæggende rengøring efter hver gang du bruger det. Hækkeklipper også kræver en dybere rengøring af visse dele til systemet, hvis det ikke fungerer korrekt. At holde enheden ren vil forbedre trimmer's funktion, og det vil holde hækkeklipper kører for mange sæsoner.

Regelmæssig rengøring

Efter at have brugt Stihl hækkeklipper, rense hele kroppen af hedger. Med en ren klud aftørre enhver støv og snavs, der kan have indsamlet på kroppen og håndtagene. Tør off de metal vinger og i mellem vingerne med en klud. Brug ikke opløsningsmidler, fedt på metal tænderne. Når du er færdig med de andre grundlæggende rengøring, skal du smøre knivene. Spray Stihl harpiks opløsningsmiddel på tænderne. Start den hedger motoren og lad den køre i et par minutter til at distribuere opløsningsmidlet.

Rengøring af luftfilteret

Luftfilter på en Stihl hedge trimmer sidder ovenfor karburatoren og hjælper med at rydde alle partikler fra luften før det bliver blandet med brændstoffet. Disse filtre vil indsamle en masse junk, især hvis hækkeklipper bruges i støvede forhold. Løsne luft-filter dækning og kontrollere filteret pad efter hver brug. Vaske puden i en lys vaskemiddel, ligesom opvaskesæbe, hvis det er snavset. Skyl pad under koldt vand og lad det stå natten over før du bruger den igen. Erstatte luftfiltre, når de ikke kan vaskes ren længere.

Rengøring lydpotte

I nogle dele af landet er en gnist afleder skærmen påkrævet for at undgå utilsigtet gnister fra forlader lydpotte og starte en brand. Denne skærm indsamler en masse af kulstof oprustning udsendes fra motorens udstødning. Så dette carbon hober sig op over tid, det vil hæmme udluftning af gasser, og motoren vil slukke. Vaske denne skærm med jævne mellemrum, hver 40 til 60 timer af operation, og krat af kulstof med en stålbørste. Børste ud lydpotte og udstødning port, hvis de har også tunge kulstof aflejringer.

Rengøring brændstoftanken

Støv, snavs og træflis kan flyve i brændstoftanken under en optankning stop når hætten er fortrydes. Disse partikler kan ikke engang være synlige, men flyder i gassen, vil de til sidst suge op mod brændstoffilter og lukke for gasforsyningen. Dræn og Skrub ud af brændstofbeholderen, hvis du bemærker en pludselige tab af magt eller lignende acceleration spørgsmål. Trække ud og erstatte brændstof pickup dysen hver sæson. Ren pickup dysen regelmæssigt, hvis det anvendes i tørre, støvede forhold.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com