Korrekte holdninger til Mount Gribehåndtag i en bruser

July 9

Korrekte holdninger til Mount Gribehåndtag i en bruser

Ældre borgere er i høj risiko for alvorlige skader i relation til badeværelse falder. En tredjedel af ældre voksne erfaring en falder hvert år, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse. Lodret, vandret og diagonalt sikkerhed barer inde i bruseren tilbyder sikkerhed og fred i sindet. Gør det selv-specialister anbefaler flere korrekte positioner at montere Gribehåndtag i brusebad. Fysiske og ergoterapeuter også er nyttige når de beslutter, hvor stil og position fungerer bedst.

Lodret

Lodrette bjælker køre op og ned og typisk er monteret ved indgangen til brusebad til at stabilisere en badende, som han åbner eller afslutter. Lodret greb er solgt i længder spænder fra 12 til 24 inches, ifølge Mr. Grab Bar og familie Handyman hjemmesider. Spørg brugeren, hvis han har en præference for en længere eller kortere bar. Uanset længden, skal i bunden af denne lodret jernbane være 32-38 inches over gulvet. Anker grab bar til en mur stud. I mangel af studs, bruge forankring hardware såsom skifte bolte.

Vandret

En vandret grab bar tjener som en hånd hold, mens en badende bruger bruseren. Den vandrette linje plads til personlige præferencer vender fremad eller bagud mens badning. Denne grab bar også Fordobler som en håndklædeholder. Disse barer typisk sælges i længder, der er i intervaller af 16 inches---en 16-, 32 - eller 48-tommer bar, efter Mr. Grab Bar hjemmeside. Dit første skridt er at finde de studs, der normalt er 16 til 32 inches fra hinanden og bag væggen, anbefaler webstedet Family Handyman. Forankring enheder som skifte bolte vil støtte den horisontale grab bar hvis hankatte er ikke tilgængelig. Bunden af den vandrette linje bør være 36-38 tommer fra bunden af bruseren, ifølge familien Handyman.

Diagonal

En diagonal grab bar er vinklet og hjælper en ældre eller handicappede person hæve og sænke sig fra et badekar stol. Denne skrånende bar reducerer stress på personens håndled, ifølge webstedet Mr. Grab Bar. Vinklen rummer højdeforskelle blandt familiemedlemmer, som en petite kone og hendes høje mand. Længden af en vinklet bar skal matche afstanden mellem to studs; 24 inches er en fælles længde til en diagonal greb, siger familien Handyman-websted. Mount bar, således at bunden af rækværket er 18 inches over badekarret hvis et badekar stol vil blive brugt, ifølge familien Handyman. Uden en stol, hænge jernbane 6 til 10 inches over toppen af karret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com