Korrekte måde at plante græsfrø

February 16

Korrekte måde at plante græsfrø

Måde græsfrø er plantet vil bestemme betingelsen din plæne. Når plantet den rigtige måde, vil græsfrø vokse stærkt og sundt, og være mere modstandsdygtige over for sygdomme og tørke.

Typer

Vælg græsfrø oftest dyrkes i din specifikke område for de bedste resultater. Nogle eksempler af græsfrø omfatter Kentucky bluegrass, Svingel, flerårig rajgræs og fine Svingel. Check med din havearbejde center for hjælp til at vælge den bedste græsfrø.

Hvornår

Græsfrø i efteråret siden græsfrø behov køligere temperaturer og mere fugtige forhold til korrekt indstillet og vokse. Når plantning i foråret, starte så snart jorden er brugbar til at give tilstrækkelig tid til rødder at blive etableret før det varme vejr ankommer.

Hvordan

Plant græsfrø med en frø sprederen og tillade 4 lbs. af græsfrø pr. 1.000 kvadratfod. For maksimal dækning, soen halvdelen af frø i den ene retning og derefter tilså anden halvdelen på tværs over de første frø. Forsigtigt rive efter plantning frø og derefter bruge en rulle til forsigtigt fast over frøene.

Pleje

Give omkring 2 inches vand dagligt i de tidlige morgentimer, være omhyggelig med ikke at vaske ud af frøene. Tilstrækkelig vand er afgørende for korrekt spiring og root udvikling. Tilføje en 1-tommer lag af halm barkflis til at bevare fugten i jorden, holde frøene på plads, mens de er spire og kontrol ukrudt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com