Korrekte sted indstilling til spisning

December 1

Korrekte sted indstilling til spisning

At kende retningslinjerne for ordentlig sted indstilling til spisning virker som en tabt kunst i dagens hektiske samfund. Læring sted indstilling regler, dog kan øge nydelsen af et fint måltid for dig og dine gæster. Når korrekt anbragt, gået de forskellige elementer i en tabel indstillingen, herunder køkkenredskaber, tallerkner, skåle og glas, sammen om at lave en elegant præsentation. Korrekte sted indstilling kan gøre gæsterne komfortabel og hjælpe med at sætte dem i en sindstilstand at nyde deres måltid.

Instruktioner

•Sæt en oplader plade, eller en overdimensioneret dekorative plade, direkte foran den gæst plads på bordet. Holde denne plade på bordet i hele de suppe og salat kurser og planlægger at fjerne det, før hovedretten.

•Indstil brød pladen og smør sprederen til øverst venstre hjørne af oplader plade. Læg smør sprederen direkte på brød-plade med håndtag på højre side og klingen står til venstre.

•Sæt servietten og gafler direkte til venstre for oplader-plade under brød pladen og sprederen. Servietten går yderst til venstre, med salat gaffel direkte til sin ret. Anbring middag holderen til højre for salat gaffel. Dessert gaflen går til højre for middag gaffel, ved siden af oplader pladen.

•Sæt vand Flammernes på øverste højre hjørne af oplader pladen, overfor brød pladen og spreder. Fylde vand Flammernes to tredjedele af vejen, før dine gæster sidder til middag. Den røde vin glas går til højre for Flammernes vand med hvidvinsglas til højre for den røde vin glas.

•Sæt middag kniv direkte til højre for oplader pladen, med en teske til højre for middag kniv og en suppeske til højre for teske. Hvis du tjener skaldyr, såsom rejer cocktail eller østers, placere oyster gaffel til højre for suppeske.

Tips & advarsler

  • Hvis du skal besøge toilettet i løbet af et måltid, ikke annoncere det. Bare sige "Undskyld mig" før du får.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com