Korrekte temperaturer til køleskabe

June 3

Korrekte temperaturer til køleskabe

Nedkøling hjælper med at forhindre fødevarebårne sygdomme. Efter henvisninger sådanne dårlige mikroorganismer som Salmonella, E. coli, og botulisme, den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) stater, er"holde fødevarer køles ved passende temperaturer en af de bedste måder at forhindre eller bremse væksten af disse bakterier." Der er to måder at kontrollere temperaturen i et køleskab. Én måde kontrollerer lufttemperaturen inde i køleskabet og en anden måde giver den indre temperatur i noget i køleskabet.

Køleskabet temperatur

FDA anbefaler, at holde køleskabet temperatur på eller under 40 grader, som bremser bakterievækst og fastholder kvalitet, ifølge University of Nebraska extension service. Et køleanlæg reparation hjemmeside antyder 38 grader som en optimal temperatur. En enhed til 38 grader kan starte køling ved denne temperatur og slukke på 35 grader. Indstilling af en temperatur på under 35 grader kræver en tvungen afrimning og bruger ekstra energi.

Fryser temperatur

Holde fryseren ved nul grader, ifølge FDA. Nebraska udvidelse tjeneste påpeger, at nul grader ikke dræber de fleste bakterier, men det stopper bakterievækst. Smag ændringer sker over tid med frosne fødevarer og kvalitet falder den længere en produkt forbliver frosne.

Måling køleskab temperaturer

FDA anbefaler at bruge apparatet termometre for at overvåge køleskab temperaturer. Købe to termometre, én for køleskabet og én til fryseren. Gøre termometre let at læse og placere dem i nærheden af forsiden. Et køleskab fabrikanten foreslår at lægge et termometer i et glas vand. Tjek temperaturen på første åbning efter døren har været lukket i mindst otte timer. På denne måde, du kontrol temperatur af noget i køleskabet, snarere end at luften inde i køleskabet. Hvis du vil justere en temperatur, justere en kontrol, så vent 24 timer for at tage en læsning.

Måling fryser temperaturer

Brug de samme FDA anbefalingerne til måling af fryser temperaturer som for køleskabe. For at få en indre temperatur på en frossen produkt, foreslår køleskab fabrikanten at lægge et termometer mellem to sække frosne grøntsager. Ligesom køleskabe, vente mindst 8 timer før du tager en temperaturmåling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com