Korrekte VVS til skrald afhændelse

May 3

Korrekte VVS til skrald afhændelse

Den korrekte VVS for en renovationsafgifter afhænger af forhold under vasken. Mens du installerer en renovationsafgifter under en enkelt bassin køkkenvask generelt er hurtig og nem, kræver VVS salg støder op til en opvaskemaskine og nedenfor en dual-håndvaskarmatur håndvask betydelig planlægning og arbejdskraft. Uanset forhold under vasken kræver garbage bortskaffelse installation kun standard VVS værktøjer og nybegynder niveau blikkenslagerfærdigheder.

Single-bassinet, ingen opvaskemaskine

Den nemmeste installationsproces forekommer under en enkelt-håndvask vask uden en tilstødende opvaskemaskine. Til rådighed montering forsamlingen tillægger vasken bassinet si og bortskaffelses øvre åbning tråde på samlingen montering skrue-lignende tråde. En specialdesignet outlet afløbsrør, følger med bortskaffelse enhed, lægger til side af til rådighed via en skrue-monteret plade. Buet med en 90-graders vinkel, afløbsrør outlet strækker sig nedad for at mødes og sammen med vasken bassinet eksisterende P-fælde.

Single-bassin med opvaskemaskine

Tilstedeværelsen af en opvaskemaskine tilføjer flere trin til enkelt-basin installationsproceduren. De fleste opvaskemaskiner afløb direkte ind i et skrald bortskaffelse enhed via en dedikeret afløb indløb. Før du tilslutter til bortskaffelse, tillægger opvaskemaskine afløb slanger en ventilation enhed, kaldes en luftspalte, som stikker ud i vasken bassinet rand. Du kan vedhæfte en opvaskemaskine drain slangen til en renovationsafgifter, skal blikkenslagere punch knock-out pladen, en tynd metal barriere, fra opvaskemaskine dræne fjorden ved bortskaffelse enhed side. De kører derefter et kort drain slangen fra bortskaffelse til den ene side af luftmellemrummets Y-formet montering og en længere slange fra luftmellemrummet til opvaskemaskinen. Opvaskemaskine slanger tilsluttes typisk fittings via håndbetjent forår klemmer.

Dual-bassinet, ingen opvaskemaskine

De separate grene af en dual-bassin køkkenvask slut på en Y-fitting før tømning i en fælles P-fælde. Installere en bortskaffelse under en dual-bassin køkkenvask er næsten identisk med installere en bortskaffelse under en enkelt bassin køkkenvask. Dog boer bortskaffelse afløbsrør under en enkelt vask forbinder direkte til P-fælden, forbinder bortskaffelse afløbsrør under den dobbelt håndvask til en udvidelse rør. Som en P-fælde, slutter udvidelse rør sig med bortskaffelse afløbsrør via en slip-joint kompression montering.

Dual-bassin med opvaskemaskine

Installere en bortskaffelse under en dobbeltvask, der støder op en opvaskemaskine ligner installation under en enkelt vask med en opvaskemaskine. Bortskaffelse enhed accepterer luftmellemrummets korte drain slangen fra en side indløb og en lang drain slangen løber fra luftmellemrummet til opvaskemaskine enhed. Derudover ligner til rådighed afløb outlet forbindelser en standard dual-bassinet installation ordning. For at reducere afløb slange længde og potentiale lækager, installere blikkenslagere generelt til rådighed under bassinet tættest på opvaskemaskinen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com