Kort udsmykning ideer til en traditionel stue

July 20

Kort udsmykning ideer til en traditionel stue

Kort indeholder en fjerntliggende charme som de åbne verden og tillade dig at drømme om eksotiske steder og kulturer, du ønsker at besøge. De kan også tjene som en påmindelse om en gang besøgte steder og tjene til at inspirere dig til at vende tilbage. Som du dekorere din traditionelle stue, bringe i charmen af en kort, så du kan slappe af og planlægge din næste ferie.

Vægge

Design en accent væg består udelukkende af et malet vægmaleri, eller vælge en tapet kort vægmaleri. Eller dække toppen halvdelen af væggen med en sepia-farve verden kort mens færdigbehandling bunden halvdelen af væggen i den mørke paneler fundet i en traditionel stue. For en mere diskret udgave af et korttema, skal du bruge farver på kortet til at male væggen, men bruge en kort kant nær loftet eller i midten af væggen og køre grænsen på tværs af lokalet.

Møbler

Dekorere flere møbler med et korttema. Et sofabord sidder i stuen med en gammel verdenskort limet til toppen og dækket af et lag af glas. Et sidebord har en NYC metro system decoupage på toppen og ned sider af bordet. Et sæt af kloden-baserede lamper sidde bag lædersofa med to koniske lampeskærme sportslige en gammel treasure kort-baseret tapet design, mens en gyngestol i hjørne indeholder en kort af Italien på sædet.

Tekstiler

Stof bærer temaet kort ind i alle hjørner af rummet. Flere pyntepuder, fremstillet af stof af forskellige kort, såsom stater, lande, byer og subway systemer, sidde på lædersofa, kærlighed sæde og stol. Et kort over de græske øer dækker enden af sofaen, mens et kort over Middelhavet dækker kærlighed sæde. Gesims over vinduerne indeholder en decoupage design af et kort over Paris, mens drapere gardin paneler har gammeldags og gamle kort design.

Tilbehør

En gammeldags kort tæppe sidder under sofaen, og den ene væg holder en stor firkantet gruppering af et kort. Kortet er indrammet i 20 stykker af tobak-farvede måtter, hver indeholder en del af et kort over Nordamerika, mens billedrammer holder fotografier af venner og familie i mat rammer skåret fra gamle USA køreplaner. Et sæt af blokke, præget med kort over sydamerikanske lande på hver side af blokken, sidde på toppen af stablede rejsebøger på hylderne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com