Koskind tæppe ideer

September 26

Koskind tæppe ideer

Cowhides har været brugt som hjem accenter i årevis, og de er fortsat en af de mest omkostningseffektive og slående måder at fikse op din indretning. Hjemmet skal ikke have en vestlige eller rustikke tema, og heller ikke behøver huderne anvendes kun som tæpper. En bred vifte af farver, mønstre og placering gør cowhides et ideelt supplement til næsten enhver stil.

Mønstre

Cowhide tæpper er altid tilgængelige i deres naturlige farver. Men andre er malet eller farvet for at tilføje nogle flair eller endda ligne andre dyr. De malede huder kan variere fra meget realistisk at zany neon. Indstillinger omfatter leopard, tiger, gepard eller zebra. Farvet huder kan variere fra solid neon pink eller grøn til rød baggrund malet med en anden animalsk mønster. Med så mange muligheder er der helt sikkert en, der vil passe enhver indretning, ikke bare en vestlige tema.

Placering

Mens cowhide tæpper kan antyde deres vigtigste funktion er at lå på gulvet, gør ikke indretningen stoppe der. Cowhide tæpper, især dem, der er blevet malet eller farvet, gøre en stor vægtæppe, der tilføjer pift til ethvert rum. De virker meget godt i gangene og på store, showcase vægge, der vises nøgne. De er også ideel til brug i spidsen for en seng i stedet for et hovedgærde eller bag en open-backed reoler eller underholdning enhed. Huder kan også være draperet over bagsiden af en sofa eller andre møbler som en classy accent. Hvis de anvendes som tæpper, være meget opmærksomme på mængden trafik, vil de modtage og farven på Skjul. Du ønsker ikke at placere en hvid zebra stribe midt i en mudret eller rodet køkken.

Størrelser

Cowhides fås i en bred vifte af størrelser, der yderligere åbner deres muligheder. Større virksomheder er ideelle til centerpiece tæpper eller store vægge, mens mindre huder kan bruges som accenter foran osmannerne eller andre mindre områder, der har brug for et fashionabelt løft. Mindre huder også fungerer godt som et dække for sofaborde, end tabeller, dressers eller sengelamper. De straks tilføje pizzazz samt dække eventuelle ridser eller mangler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com