Krabbe-græs, der vokser en vinstok

December 3

Krabbe-græs, der vokser en vinstok

For husejere, kan græsplænen være en vigtig del af landskabet. Græsplæner tilbyder bremse appel og et sted at holde udendørs sammenkomster. De kan også havnen ukrudt. Der er mange typer af græsklædte ukrudt og krabbe græs er bare en af dem. Der er ingen snigende række krabbe græs, men der er krybende, flerårige græsser, der kan forårsage alvorlige problemer for boligejere.

Johnsongrass

Johnsongrass, også kaldet græs sorghum og egyptiske hirse, er måske den mest krabbe græs lignende af de græsklædte flerårigt ukrudt. Det er høj med brede grønne blade og sender oppe længe, rødbrun blomsterstilke. Johnsongrass spreder sig ved frø og jordstængler. Jordstængler krybende, underjordiske stængler, der hjælper planten tage over et bredt område.

Bermuda græs og krybende Bentgrass

Også kaldet devil græs og wiregrass, denne hurtigt sprede staude er ofte plantet i golfbaner men anses for en ukrudtsplante i den hjem landskab. Bermuda græs spreder sig via jordstængler og deres kolleger, stolons. Stolons krybende, vin-lignende stilke der spredes over jorden. Blade knive er tynd og kort. Snigende bentgrass har en finere tekstur og lysere farve end mange græsplæne græsser.

Nimblewill

Denne grove græs spredes af stolons til en tyk mat. Løvet er grålig grønne indtil efteråret når det viser en meget lys tan. Dette lys tan farve står i skarp kontrast til plænegræs. Nimblewill er også kendt som wire græs og dropseed og er en varm sæson staude.

Quackgrass

Høj, bøjning blade knive karakteriserer quackgrass, også kaldet Hvedegræs. Det spreder af jordstængler og kan tåle at blive klippet. Det sender op stilke af hvede-lignende frø hoveder og ifølge University of Illinois, det kan være et stort problem i græsplæner.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com