Kræver gips vægge en Sealer før maleriet?

May 2

Kræver gips vægge en Sealer før maleriet?

Ny gips vægge har ikke altid konsekvent porøsitet, og på grund af dette, anvende maling direkte til gips kan forårsage ujævn farve og vil kræve flere frakker til en ensartet finish. En forsegling primer er beregnet specifikt til ny gips og gips går langt i at reducere antallet af frakker behov, samt at gøre det endelige produkt vises mere konsekvent.

At vælge en Primer

Mange mærker af primer fås i flere forskellige typer. Hver type er bedst egnet til en bestemt anvendelse. Ny gips og gips er et interiør, latex-baserede primer bedst. Disse oprydning let med vand og sæbe og er meget lav-duft. For dækker tidligere lag af maling eller skjule pletter og vandskader, en oliebaseret primer er nødvendige, men oprydning er vanskeligere og de har ofte en meget stærkere lugt.

Forberedelse af overfladen

Meget lidt forberedelse af overfladen er nødvendigt på ny gips eller gips, så længe den oprindelige installation blev udført i en kvalitet måde. Se efter bump fra negle eller gipsvæg skruer, løs drywall tape eller unsanded sammensatte. Alle disse Vis gennem når den forsegling primer anvendes og kræver reparation og en TouchUp-primer, så rette dem før grunding sparer tid.

Primer ansøgning

Forsegling primer gælder ligesom maling, ved hjælp af en pensel og rulle, men det er næsten altid mærkbart tykkere end maling. Det også tørrer betydeligt hurtigere, sommetider i så lidt som 30 minutter. Hvis flere lag primer anvendes, eller hvis de øverste frakker af maling der skal anvendes i den samme dag, dette er meget nyttigt.

Tilgængelighed og køb

Forsegling primer er tilgængelig hvor som helst maling sælges og kan variere i pris ganske lidt. Det er ikke nødvendigvis vigtigt at få den dyreste forsegling primer, men tage hensyn til det anførte tørring tid og dækning område på hver før du foretager en udvælgelse. Billigere primere er normalt angivet for at dække mindre firkantet optagelser, eller de tager meget længere tid at tørre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com