Kræver keramisk glas Cooktops særlige pander?

November 13

Kræver keramisk glas Cooktops særlige pander?

Keramisk glas cooktops er ikke alle det samme under deres flade glasoverflader. Mens hver tendens til at være nemmere at rengøre end traditionelle stovetop, keramisk glas kogeplade har udviklet sig gennem årene. Halogen lys kogepladen har en keramisk glasplade med halogen varmelegemer under glas. Cirkulære mønstre på glasset, (en for hver brænder) karakteriserer induktion glas keramisk stovetop, som fungerer ved hjælp af et magnetfelt. Traditionelle glas keramisk kogeplade er også let at rengøre, med varmeelementer under glas.

Særlige Pan

Du behøver ikke at købe specielle gryder til din keramisk glas kogeplade, men nogle af pander du allerede fungerer muligvis ikke på stovetop, eller fungerer dårligt. Med den tidlige keramisk glas cooktops brugt forbrugerne ofte glas køkkentøj, som ikke vil arbejde på nogle af dagens flad komfur.

Ru overflader

Bare fordi en gryde arbejder med betyder fladskærms-top komfur du skal bruge den. Køre din hånd over bunden af din madlavning pan. Hvis den har en ru overflade eller takkede kanter, risikerer du at ridse din keramisk glas kogeplade, hvis du vælger for at bruge den. Selv hvis din gryde har en glat overflade, undgå glidende det rundt på stovetop. I stedet, løfte gryden og sæt den ned det ønskede.

Flad

Pander med flad bund arbejde bedre på keramisk glas cooktops. Du kan bruge op til 30 procent mere energi til at varme en gryde med en nonflat nederst på din kogeplade.

Størrelse

Ekstra store pander virker ikke godt på en kogeplade. Gryden bør ikke grad over en tomme ud over elementet madlavning. Når gryden er for store, er varme spildt og ikke fordelt jævnt. Det kan også fælde varme mellem pan og overflade, forkorte livet af din kogeplade. Derudover kan det forårsage kogeplade til at knække. Hvis gryden er for lille, øger du chancen for at mad kogende over og løber på området opvarmet på en kogeplade.

Materiale

Brug ikke glas køkkentøj med halogen eller induktion cooktops. Induktion komfur behov magnetiske Køkkengrej, såsom magnetisk stål, magnetisk rustfrit stål og støbejern. En måde at se, om din gryde vil arbejde med din induktion komfur er at prøve at stikke en husstand magnet i bunden af gryden. Hvis det holder, kan du bruge gryden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com