Krager fødder Drywall tekstureret Tips

October 27

Krager fødder texturering er også kendt under andre navne. To af disse navne er slap pensel og panda poter. Denne type af tekstur er relativt let at anvende, men det er en rodet proces. Strukturering dit loft er en effektiv måde at skjule mindre-end-perfekte drywall leddene, og også tilføje dybde til en ellers almindelig, flad loft.

Værelse forberedelse

Det er vigtigt at fjerne så meget møbler som muligt fra det rum, du arbejder i. Helt dække dine gulve med plast dråber, og fjerne alle vægtæpper. Du kan bruge maler tape til at dække bunden af enhver Loftlamper og wrap en plastikpose omkring lyset. Dette vil gøre rengøring op en meget lettere proces.

Drywall sammensatte

Du skal have mindst en 5 gallon spand af drywall sammensatte og en tom 5 gallon spand for at blande sig. SCOOP halvdelen af drywall sammensatte i den tomme spand og tilføje ca 2 inches vand oven på sammensat i begge spande. Tillægger din boremaskine lidt ribbon mixer, og bland vandet i drywall sammensatte. Din stof skal tykkelsen af en milkshake. Tilsættes mere vand, lidt ad gangen, til at opnå den ønskede konsistens. Du kan købe lidt ribbon mixer i afsnittet drywall af din lokale hjem remodeling center.

Roll-On Drywall sammensatte

Udfylde en maling bakke med rede drywall sammensatte. Vedhæfte en valsen pad til en rulle ramme og rammen til en male pole; bruge valsen pad til at anvende drywall sammensatte til dit loft. Drywall sammensatte bør være ca 1/8 tomme tyk, men ikke så tyk, at den falder ud af loftet. Kun dække en 6-mund-ved-6-fods sektion ad gangen, medmindre du har en hjælper. Dette vil forhindre drywall sammensatte fra tørring før du kan stomp det. Rullende på sammensat vil først også give din tekstur et mere ensartet udseende.

Strukturering

Påhæftes enden af en male pole tekstur pensel. Tryk på eller stomp penslen lige op i tekstur og trække det ned igen. Twist din pole til højre første gang du hæve stangen for at stomp loft; sno stangen til venstre den anden gang. Gentag dette mønster gennem hele processen af strukturering dit loft. Snoede stangen vil rotere din tekstur børste, mens du trampet loftet. Dette vil holde din tekstur fra går alle i samme retning.

Tekstur uden rullende

Du kan anvende denne tekstur på dit loft uden rullende på sammensat først. Dette opnås ved blot dyppe tekstur pensel i rede drywall sammensatte og anvende det direkte til loftet med børsten. Brug den samme trampet teknik, som beskrevet i forrige afsnit. Du kan prøve begge teknikker på en skrot ark af Gipsvægge til at bestemme hvilken Udligningsmetode, du foretrækker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com