Kraniet & skelet soveværelse idéer

January 31

Kraniet & skelet soveværelse idéer

Bruge kranier og skeletter i et soveværelse til at skabe et look, der passer til alle aldre. Uanset om du ønsker en spooky Halloween vibe eller en mere lyse og muntre effekt, er nøglen at vælge det rigtige tilbehør. Kranier og skeletter er stærk motiver; opbygge tema i rummet lidt efter lidt til at undgå overkill. Hvis du designer plads til et barn eller teenager, huske på, at de er tilbøjelige til at vokse ud af temaet på et tidspunkt. Holde sig til dekorative funktioner, som du kan ændre nemt og billigt.

Soveværelser for børn

Soveværelser dekoreret med kranier og skeletter behøver ikke at være skræmmende. For yngre børn, brug tegneserie-stil kranier og skeletter i lyse farver. Oprette en kant omkring midten af væggene med vinyl kraniet wall stickers, som du nemt kan skrælle for at ændre udseendet af rummet. Købe en pre-cut stencil i form af et kranium eller skelet og bruge det til at tilpasse blinds og træ møbler med maling. Køb stof, maling til blinds og akryl maling til træ. Hænge en pap skelet i hjørnet af lokalet eller på bagsiden af døren.

Soveværelser For Goterne

For en mere dramatisk, hjemsøgte rum, som goth teenagere vil elske, købe usædvanlige kraniet-tema poster på junk butikker og online auktioner. Placer en dekorativ kraniet på natbord med en te lys inde for en gotisk sengelamper glød. Køb opbevaringskasser og spejle med kranier udskåret i overfladen. Stick en glow-in-the-dark life-size vinyl skelet mærkat på væggen. Hænge rene gardiner og holde sig til et farveskema af sort, dyb lilla og assorterede gråtoner til at tilføje til den samlede effekt.

Soveværelser For piger

Tilpasse kraniet og skelet tema til at tilfredsstille den mest feminine af teenagepiger. Købe en sengetøj sæt mønstret med et dødningehoved og krydsede motiv i søde farver som baby pink eller neon gule. Tage inspiration fra skull tattoo design, som dem præsenteret på Ed Hardy tøj, hvilke indlemme roser, englevinger, guitarer og stjerner. Køb tilbehør mønstrede med disse motiver for et stilfuldt look, der er både sød og uhyggelig. Tilføje lyse accenter til en sort base, såsom en hot pink område tæppe, gul lampeskærm og turkis persienner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com