Krav til døråbninger

February 15

Krav til døråbninger

Det amerikanske Department of Justice spørgsmål byggestandarder for at inddrage tilgængelige design i kommercielle faciliteter samt de statslige og lokale myndigheder. Disse standarder er baseret på amerikanerne med Disabilities Act retningslinjer for tilgængeligt design, som sikrer at alle uanset fysisk formåen, har adgang til disse bygninger. Kravene til døråbninger i disse standarder tjene som reference for at indarbejde tilgængeligt design i enhver bygning.

Størrelse (ref 1, midterste kolonne, afsnit 4.13.5)

Døråbning, kaldet den klare bredde i retningslinjer og standarder, bredde skal være mindst 32 inches og op til 48 inches. For at måle dette, åbne døren til 90 grader og måle afstanden fra kanten af døren til del af det modsatte billede hvor dør stopper. Døråbning, målt fra gulvet eller på jorden til indersiden af den øverste ramme, klart højde skal være mindst 80 inches.

Tilgang (ref 1, midterste kolonne, punkt 4.5.2)

Hvis gulvet eller på jorden rundt om døren ikke er på samme niveau som tærsklen i bunden af døren, skal bygherren foretage ændringer. For forskelle i mindre end 1/4 tommer skal noget gøres. For forskelle på mellem 1/4 og 1/2 tomme, jorden skal have en skrå hældning. Hvis ændringen i niveauer er større end 1/2 tommer, skal være installeret en rampe. En undtagelse er for skydedøre. De lavere glidende spor til skydedøre må ikke være højere end 3/4 tommer for udvendige døre og 1/2 tommer til andre døre. Dog skal være skrå tærsklen på 3/4 tommer.

Manøvrering frirum

Jorden rundt døråbning i zonen manøvrering skal niveau og klart. Manøvrering regnskabsafslutningen når man nærmer sig en dør på den side, du trækker fra er 60 inches, og fra push siden er det 48 inches.

Undtagelser

Revolverende døråbninger må ikke være det eneste middel til ind- eller udrejsestempel på en tilgængelig rute; entreprenøren skal give en tilgængelig døren ved siden af. En undtagelse til en døråbning clearance bredde retningslinjer gælder for døre, som folk ikke passere, som de i en lavvandet skab. Disse døre kan have en 20-tommer minimum frihøjde bredde.

Amerikanske Justitsministerium 2010 retningslinjer

I 2010 udstedte Department of Justice nye standarder for tilgængeligt design baseret på retningslinjerne fra ADA 2004. Selv om disse retningslinjer er på effekt på tidspunktet for offentliggørelse, er de ikke obligatorisk indtil 2012, da enhver konstruktion, der starter efter marts 15, 2012 skal bruge dem. Til nuværende byggeri starter, kan bygherren vælge at bruge de eksisterende retningslinjer for 1991 eller bruge de 2010 nye.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com