Kreative anvendelser for hønsenet

December 11

Kreative anvendelser for hønsenet

Vær ikke bange for at få kreativ med hønsenet. Hvis du har nogle ekstra hønsenet (også kendt som fjerkræ netting) i din garage eller kælder, vil du blive overrasket med flere anvendelser det kan prale af for hverdagens projekter. Du kan også finde hønsenet på din lokale hardware butik eller børnehave. Det er billigt, rigelige og let at arbejde med.

Hønsenet kupler

Bøje hønsenet i geometrisk formet dækker du kan bruge til dekorative formål. Fra kuber og kugler til trekanter og kegler er der mange muligheder. Rul hønsenet i kegle-figurer eller boks-figurer til at dække små potteplanter. Kasseformede dækker også dobbelt så kurve for besiddelse af elementer såsom tørrede blomster eller friske æg. Vise hønsenet kupler for tablescapes for at skabe en folkelig, rustik atmosfære. Brug bidetang at manipulere og skåret hønsenet i form af dit valg.

Vælg farverige spray maling til at tilpasse hønsenet kupler til at matche en indretning tema eller årstidens farveskema.

Tagrende vagter

Placer hønsenet over tagrender til at holde blade og snavs fra tilstopning nedløbsrør. Tilskåret fem-fods længder af hønsenet i strimler, der måler to gange bredden af tagrenden. Bøje længder af hønsenet i buede former til at aflede debris og blade. Kile hønsenet mellem siderne af tagrenden at danne et robust kurvet tunnel, der fungerer som en barriere mod rendestenen tilstopning pine, nåle, blade og agern.

Levende hegn

Bruge hønsenet til at give en uddannelse hegn til slyngplanter. Ramme en sektion af hønsenet med en gammel træ billedrude, og sætte det fast med en korte pistol. Søm det til stillinger i jorden eller modregnes siden af dit hus for at gøre en levende hegn eller espalier. Plante klatring planter som jasmine, morgen herligheder eller tomater i bunden af hønsenet hegn eller gitter til at skabe en solid "væg" blomstrende pyntegrønt. Hønsenet hegn og espalier også dobbelt som undervisere for vegetabilske planter såsom tomater eller grønne bønner.

Skadedyrsbekæmpelse

Dække hegnet huller hvor gnavere eller andre smådyr indtaste baggård at spise på din have. Rul hønsenet i flasker du kan kile mellem hegn og jorden for at holde uønskede gæster ud af din værftet.

Du kan også bruge bundtede hønsenet for at holde gnavere fra indtastning loftsrum rum. Egern og rotter er fælles loftsrum angribere, men du kan afholde dem fra at indtaste med hønsenet formes i bolde. Forme kylling ledninger til mesh bolde og kram dem i stramme hjørne områder hvor skadedyr normalt indtaste.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com