Kreative billige måder at dekorere grimme loftplader

March 4

Kreative billige måder at dekorere grimme loftplader

Mange mennesker se akustiske lofter, også kendt som drop lofter, som en skamplet for byen. I mange ældre huse er ikke loftplader selv "faldt"; i stedet er de anbragt direkte til eksisterende ark rock. Hvis dette udseende ikke er for dig, kan så du være glad for at lære, at der er billige løsninger. De spænder fra quirky til moderne. Du kan vælge den, der passer bedst til dig og din personlige stil uden at sprænge banken.

Male det

En hurtig løsning for disse grimme loftplader er maling. Dette er let, hvis loftplader er holdt på plads af nettet arbejde. Det kan være en udfordring, men stadig billig, hvis fliserne ikke er opdelt på nettet. Overvej det rum, hvor flisen hænger. Hvis det er et børneværelse, male kvadrater eller rektangler i forskellige primære farver. For i køkkenet eller spisestuen, kan du bruge en metallisk maling til at give udseendet af tin loftplader. Denne metode kan dog kraeve arbejde af fagfolk, der kan få tin loft look uden at gøre fliser ser værre. Du kan også oprette en romantisk stemning ved at male loftplader en soft pastel blå eller pink.

Positive og Negative

Matisse var en kunstner, der var kendt for sin klippe papir kunst. Han arbejdede med positive og negative rum til at skabe skønhed. Du kan gøre dette med dit loft. Dette er ikke en nem virksomhed, men det vil wow dine venner og familie.

Tegne en simpel buede form og gentage det over fliserne. Du kan gøre dette ved fastgørelse farvet kridt på enden af et kosteskaft. Det behøver ikke at være perfekt i denne fase. Når du har foretaget dine markeringer, beslutte, hvad du ønsker at gøre pop. For eksempel, hvis du trak flere shamrocks, kan du Kløver, at de er mørkere end resten af loftet. Når du har besluttet, male figurer én farve og resten af loftet et par nuancer lysere eller mørkere.

En anden idé ligner denne metode er at tegne kurver og sløjfer, og sørg for at forbinde dem i et enkelt punkt, når du er færdig. Brug metoden positiv/negativ, så hver gang en linje krydser, bliver det en anden farve. Du kan bruge kontrasterende farver eller sort-hvid til dette.

Himmelske fornemmelser

Hvis din loftplader er adskilt af gitter, kan du sprede et tyndt lag lim langs gitterlinjerne. Det næste skridt er rodet--der er ingen vej udenom. Du derefter børste mørke blå glimmer på nettet gør det muligt at blive fanget og holdt af limen. Skåret ud af guld og sølv folie stjerner og holde dem til loftet med lige ben. Fliserne holder benene sikkert, samtidig med at dit loft en himmelsk vibe, der er meget mere tiltalende end den almindelig visning du har ellers.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com