Kreative ideer for at male et Kids værelse

February 25

Kreative ideer for at male et Kids værelse

Oprette en fantasi eller eventyr stil børneværelse af maleri kreativ mønstre eller kalkmalerier på dit barns væg. Du en gøre arbejdet selv, eller find en professionel kunstner til at oprette dit barns drøm værelse. Maling kan producere stærke lugte, spørge så altid dit barn til at sove i et andet rum for et par dage efter maleri. Åbne vinduerne for at hjælpe med at få lugten ud af lokalet.

Stjerner og planeter

Male stjerner og planeter på væggen, hvis dit barn nyder astronomi eller værdsætter vidundere af universet. Planeter og stjerner er let for de fleste mennesker til at male med ved hjælp af stencils. Ansætte en kunstner, hvis du vil have en detaljeret galaxy eller planet vægmaleri på væggen. Efter malingen har tørret, placere glow-in-the-dark klistermærker af planeter, galakser og stjerner på loftet og i hele lokalet.

Animalske svamp maling figurer

Male væggene en mørk farve først, mørk lilla, blå eller rød. Gøre det muligt malingen til at tørre i to dage før du bruger svamp dyr. Dyppe figurerne animalske svamp i lyse pastel lilla, lyserøde eller baby blå maling. De lyse farver kontrast mod den mørke baggrund. Sikre, at svampen er grundigt mætte og tryk fast på væggen for at få det ønskede print. Du kan fokusere på at bruge to vigtigste farver eller dyppe svampe i en kombination af lyse farver. Svamp maleri er relativt nemt selv for mennesker, der ikke er kunstnere.

Jungle temaværelse

En jungle temaværelse ligner aber er et mere kompliceret projekt, der kan kræve ved hjælp af en kunstner. Du kan bruge stencils for blade og oprette grundlæggende aber, hvis du hellere vil forsøge at udføre jobbet. Først male væggene baby blå ligner himlen. Tillade malingen til at tørre i to dage, og fortsætte med at male hvide skyer på lofterne og forskellige steder i hele lokalet.

Når skyerne er tørre, kan du derefter begynde at male din jungle. Male tropiske hibiscus blomster, buske og andre jungle vegetation nær bunden af væggen. Udpege en eller flere vægge til din aber og vinstokke. Mal et træ, og oprette vinstokke ved siden af træet, som strækker sig fra loft til blomsten. Male blade på vinstokke, og tillade disse at tørre. Gøre vinstokke 3 til 4 inches lang, og plads til dem 2 fødder fra hinanden. Tillad vinstokke og andre planter til at tørre, og male din aber hængende og klatring på vinstokkene. Du kan også male en mor abe holder hendes baby i en Trætop. Omfatte andre jungle væsener i rummet hvis du kan lide.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com