Kreative ideer til dekorere din stue

November 29

Om penge er kort eller du bare har ikke fundet noget i butikkerne du indkvartering, kan du finde mange billige og unikke måder at dekorere din stue. Dette er ofte den første plads, som dine venner og familie kan se, når de indtaster dit hjem, så det skal være en god afspejling af din stil, smag og personlighed. Et godt design forudsætter analyse og planlægning. Tænk over hvad du kan lide. Hvilken stil eller tema vil du gerne vise?

Find din stil

Ser i blade for designideer der appellerer til dig. Hvis indretningen du indkvartering er stil, kontrollere sparsommelighed butikker, værftets salg og pårørende til at finde skjulte skatte. Holde en farve bog af maling prøver og stof farveprøver du gerne med dig, når du går ud, så du kan snuppe op tilbud, der kan indgå i dit design. Mange husejere har fundet lige den rigtige finish i nogens skrald eller på en genbrugsforretning. I stedet for at erstatte en vare, skal du forny det. Du kan bruge stof, dekorative papir eller maling til at dække eller ændre et gammelt bord, kuffert, kommode, skrivebord eller underholdning center.

Tilføj tekstur

Stof kan bruges til at dække eller forbedre en sofa eller stol. Selv hvis du ikke sy, kan du gøre gardiner, puder eller en lille smide med stof lim. Du kan også skære stof eller papir, der vedrører dit tema og decoupage dem ind på en lampeskærm. Næsten alt kan limes på med en hot limpistol til at forbedre vægge, lamper og møbler. Tilføje dekorative bånd, blonder, kvaster, reb eller nitter i kanterne eller i en all-over mønster. Hvis du strikke eller hækle, kan du gøre en bred vifte af dekorative elementer. Afghanere og lap tæpper kan gøres i mange farver, teksturer og mønstre at tilføje interesse for rummet.

Brug farve

Brug gips i Paris eller ler for at gøre nips eller skulptur. Der er forme, der kan bruges til at gøre et skakspil, slik retter eller figurer. Dyr, figurer og mennesker kan være modelleret med en smule tålmodighed. Disse kan være malet eller lavet med farvet materiale. Paint er en af de billigste måder at dekorere et værelse, uanset om du vælger én skygge og gøre hele rummet eller male et vægmaleri på en væg. For at gøre en yndlingsfarve pop, male en accent væg og gøre de andre i en lighter, koordinerende farve.

Gå naturligt

Naturen er en anden stor pulterrum af dekorative elementer. Gøre din egen fontæne fra sten indsamlet fra udendørs. Brug blade, blomster, kviste og grene til at lave tørrede blomster arrangementer. Urter er nemme at dyrke, og mange af dem har blomster, der er ganske dejligt, når tørret. Gamle grene kan tilføje et strejf af drama under et sofabord; bruge dem som er eller male dem. Skære figurer ud af stumper af træ eller male en gentaget design på flere lignende skiver af træ. Træer, blomster og grønne planter føje farve, liv og tekstur til et værelse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com