Kreative ideer til en sengehimmel seng

February 11

Kreative ideer til en sengehimmel seng

En sengehimmel seng er udtrykket bruges til at beskrive en seng, der har en baldakin af stof hængende fra oven og draperet omkring kanterne af sengen. En sengehimmel seng kan bestå af baldakinen alene eller kan være parret med en himmelseng, der har separate stof gardiner. Mens mange baldakiner består af ensfarvet eller mønstret stof, er der mange andre kreative måder, hvorpå en sengehimmel seng kan være dekoreret for at passe til dine behov eller indstille humør til en romantisk aften.

Indre udsmykning

Gøre indersiden af baldakinen så attraktive som ydersiden. Få fredelige scener af natur broderet på indre af baldakinen, så du kan se og se skyfri vistas. Hvis din sengehimmel seng er også en fire plakat, kan du få broderi gjort på disse paneler samt til fuldt omslutter dig selv i smukke omgivelser.

LED

LED-lys afgiver ingen varme og er kølig at røre. Derfor er de sikkert entwine omkring plakater af sengen eller køre gennem lommer syet ind i stoffet af en baldakin, som skaber en romantisk og afslappet stemning, når lysdioderne er på og resten af lys i rummet er slukket.

Netting

Ren og skær stof eller netting kan give et soveværelse en tropisk, luftig fornemmelse. Og hvis dit værelse er faktisk i en tropisk beliggenhed hvor du lader vinduerne åbne om natten, en baldakin, fremstillet af slags materiale kan tjene et funktionelt formål såvel som æstetisk tiltalende. Netting kan bidrage til at holde ud myg eller andre skadedyr.

Tapetet

I stedet hænge udekoreret stof fra din baldakin, kan du hænge en gobelin i stedet. Du kan vælge en gobelin med omfattende håndarbejde eller købe noget med en keltisk eller tribal design. Fordelen ved denne design taktik er den lethed, hvormed du kan bytte ud Gobelin, at lade dit soveværelse afspejler din foranderlige stemninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com