Kreative ideer til køkken vindue behandlinger

March 24

Tænke uden for boksen for kreative vindue behandlinger i dit køkken. Uanset om dit windows er stor eller lille, behøver du ikke at nøjes med traditionelle gardiner. Kig rundt dit hjem for forskellige elementer, du kan omdanne farverige, stilfulde vindue behandlinger. Du vil blive overrasket over mulighederne, og når du finder det helt rigtige look, dit køkken Vinduer vil være charmerende og særprægede.

Dug

En retro, kitschede look, drapere en firkantet vintage dug eller stof panel over en gardinstang. Foldning af stof i halvdelen længderetningen er en mulighed, men du kan også folde stof i halv diagonalt. Fastgør kanter af stof nær stang med sikkerhedsnåle. For større vinduer, skal du bruge hele længden af dugen til tæppet. Bruge forhængsringe for at sikre.

Bordløbere

Opret en hurtig paradenummer med en bordløber. De fungerer bedst med mindre vinduer, men du kan bruge dem til en café look. Med forhængsringe, kan du have denne kig på ingen tid. Ved hjælp af Bordløbere er sjovt, fordi du kan ændre dem for at matche dine sæsonbestemte dekorationer. Finde et sæt af matchende sted måtter og en bordløber for en charmerende måde at dekorere.

Dækkeservietter

Sted måtter er ofte stilfulde og billige muligheder for vindue behandlinger. De er ideelle til en café look. Vælg tekstiler og mønstre at koordinere med dit køkken indretning. Købe ekstra ferie eller sæsonbetonede begivenheder, og bruge dem på din tabel og vinduer for et ensartet look. Curtain clips eller ringe gøre hængende en brise.

Servietter

Stof servietter give dig mange dekorative muligheder. Afhængigt af størrelsen af dit vindue, kan du have en valance eller en café-stil behandling. Fra legende mønstre til elegant design give servietter windows et virkelig unikt look. Finde matchende curtain clips eller ringe til en instant vinduesskærm. For en unik, casual look, vedhæfte en længde på tørresnoren på tværs af toppen af dit vindue. Brug klemmer som forhængsringe og hænge dit stof gardin. Hænge klud servietter i hjørnerne for en munter twist på Cafe gardiner.

Håndklæder

Klæde dine vinduer med smuk håndklæder hvis privatlivets fred er en bekymring. Kig til luksuriøse bomuld håndklæder, der passer til dit vindue. Et badehåndklæde knus længderetningen kunne passe et vindue pænt. En anden mulighed hængende flere håndklæder lodret. Kigge efter blonder eller dekorative kant til at tilføje et feminint touch. Med forhængsringe, kan du hænge nye gardiner i en eftermiddag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com