Kreative ideer til maleri møbler

October 7

Eksperimentere med forskellige teknikker til at tilføje interessant, en slags møbler til dit hjem. Maleri møbler er en glimrende måde at meld stykker af ukurante møbler og skabe et ensartet udseende. Det er også en fin måde at nemt forny og revitalisere en slidt eller beskadiget stykke, et loppemarked fund eller varer købt i en Genbrugsbutik eller garage salg. Hvis du vælger den rigtige malestil, kan du oprette stykker, der passer til en moderne, traditionelle eller "shabby chic" rum.

Formelle malede møbler

Hvis du foretrækker en formel, traditionel stil i dit hjem, Vælg maleteknikker, at fusionere godt med din indretning. Overveje blød creme med antydninger af guld til en fransk provins look, eller grundlæggende sort med detaljer, der er plukket i rød, creme eller guld. Solid hvid, creme eller blank sort kan også passe godt med en formel look. En højpoleret rød lak finish kan være en smuk valg, hvis du vil tilføje et asiatisk flair til dit hjem. Oprette et elegant udseende ved at afslutte din malede møbler med en højglans polyurethan eller flere lag af godt poleret bivoks træ finish.

"Shabby Chic" eller land malede møbler

Hvis du elsker udseendet af gamle malede møbler med peeling og nødlidende maling, kan du oprette dette look på din egen. Strip og sand dine møbler efter behov, så male med latex maling. Sand godt efter maleri, slibning ned til træ i steder. Hvis det ønskes, anvende en lys vask af fortyndet maling og tørre væk overskydende for at tilføje bare et strejf af farve til din malede møbler. Mens hvid er den mest almindelige farve, overveje at bruge et levende blå, rød, grøn eller gul, især hvis du arbejder på et stykke til et køkken eller alrum. Et stænk af farve på malede møbler kan tilføje personlighed til et værelse.

Moderne malede møbler

Hvis du foretrækker et moderne eller moderne look, overveje ren blank sort, mørke espresso brown eller endda en levende og lyse farve, når du maler møbler. Kigge efter møbler med rene linjer og former. Brug en lille skum rulle til at male for at undgå eventuelle tegn på penselmærker og anvende en højglans polyurethan, når malingen er tør. Holde de sprøde og friske look du favor ved at undgå nødlidende træ finish og kræsne detaljer.

Finurlig møbler maleri

Nogle af de mest sjove muligheder for maleri møbler er legesyg og finurlig. Freehand maling designs på dine møbler eller brugen stencils føje mønstre til din malede møbler. Overveje at male et stykke med leopard pletter eller zebra striber. Simpel maleværktøjer kan tillade dig at oprette sildeben mønstre, imiteret træ korn eller Zefyr mønstre. Prøv Zefyr for et barns værelse eller land plads. Et sildebensmønster kan fungere godt i et moderne eller landlig stil værelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com