Kreative ideer til maleri vestlige værelser

March 15

Kreative ideer til maleri vestlige værelser

Om vi billedet Majestæt af Grand Canyon, en kvæg roundup på det åbne område eller en high noon shootout, fremkalder "vestlige" drama. Farverne i Vesten kan være så blød og subtil som sand og sky eller så lyse som en ørken solnedgang, men under dem alle, er en følelse af enorme mængde og utæmmet vildskab. Genskabe følelsen af Vesten kræver tillid, og undertiden dristige farvevalg.

Ride i solnedgangen

Tanken om den enlige cowboy rider ud i solnedgangen har romantiske appel. Male med solnedgang farver---orange, pink, lavendel og dyb blå---blandet i bands, med den blå farve øverste. Studere solnedgang billeder for at få den rigtige effekt, og brug en maling sprøjte snarere end en rulle eller pensel for de bedste resultater. Disse er stærke farver, så at du måske foretrække at male en væg på denne måde, og vælg hvid eller kun én af disse farver til at male de andre mure en solid nuance. Ved hjælp af lys-farvede møbler vil også holde dristigere væg farver fra overvældende dit space.

Desert farver

Moder natur har stor smag. Låne hendes ørken palet for at få den rigtige ordning for din vestlige værelse. Farverne på sand, sagebrush og klar blå himmel arbejde godt individuelt eller i kombination. En rummelig look, male loftet og en fod eller deromkring ned hver væg i himlen blå, med lyse beige nedenfor der. Dette fungerer særligt godt med naturlige stof møbler som hør eller uld i beige og salvie grøn accenter. For at få flere ideer til en ørken tema, kigge på billeder af Sonoran Desert på Desert USA informative hjemmeside.

Vilde Vesten tema

For et barns værelse eller en familie rekreativt område, kan maleri være lidt livligere. Hvis du har nogle kunstneriske evne, Vær ikke bange for at gå hele vejen og male en western by komplet med saloon, merkantile og bemaling stabil. Hvis du er kun en middelmådig kunstner, kan du hyre en person eller holde sig til maleri kaktus og sagebrush i ørkenen. Et par heste og en butte eller to i afstanden er også pæne detaljer. Ved hjælp af over-the-top tilbehør som ko print polstring eller en saguaro formet bordlampe vil tilføje til leg i rummet.

Native sydvest

Tage en cue fra de indfødte amerikanere i sydvest og indarbejde traditionelle designs i indretningen. Bruge rust-rød maling (farve af røde ler) og stencil et simpelt design i sort omkring toppen af væggene under loftet for accent, ved hjælp af Native American symbol ideer fra Futures for børn. Hvis værelset er stort, vil disse mørke farver give det en hyggeligere føler, men hvis det er en lille plads og du ønsker at gøre det synes større, begrænse den dybe farve til en væg og male de andre tre bleg pink-beige. Hvid og turkis accenter gå godt med dette farveskema. Ægte indfødt keramik og kurve og vævet indfødte tæpper tilføje ægthed.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com