Kreative Interiør Design Idéer

February 28

Ønsker du for at fikse op graver? Overveje at foretage enkle ændringer i din belysning, accenting møbler med stof og indarbejde naturlige elementer du afhente under udendørs gåture. Ved at investere din tid og kun lidt penge, kan du forvandle dit hjem.

Skrue op for lyset

Erstatte din gamle lampeskærme med sjove, farverige. Gør det selv ved at forbedre en almindelig lampe skygge med stencils og decals, der sælges på håndværk og isenkræmmere. Eller tilføje lanterner til dit værelse. Fås i en række forskellige former, farver og størrelser, de er nemme at installere og hænge fra loftet. Placer en akkumulator-drevet te lys i en vase med blomster eller farvede fjer.

Fantastisk stof!

Opdatere en gammel stykke af møbler ved at inddrive det med stof. Du kan afhente nogle store mønstre eller farver fra din lokale Stofbutik eller besøger websteder online. Du kan mikse og matche tekstiler til at smide puder og gardiner til at matche. Få kreative ved at tilføje nogle usædvanligt formede eller sjov-farvet pyntepuder. Kvikke op en sofa eller stol ved at gøre en kaste tæppe ud af samme materiale som din gardiner. Alt du behøver er en symaskine eller en nål og tråd.

Simpel syning

Du kan nemt forvandle et pudebetræk i en stol cover til din spisestue. Placere pudebetræk over bagsiden af stolen, hem det op, tilføje en knap eller tie, og du kan omdanne den gamle knotten stol til en elegant stykke. Bruge en korte pistol og samme stof til at dække den sæde del af stolen. Tilføje en bordløber for at binde det sammen.

Den store udendørs

Næste gang du er ude at vandre- eller vandreture, holde øjnene åbne for interessante stykker, som Moder Natur har at tilbyde. Kig til klipper i sjove figurer, størrelser og farver. Placere dem i en vase, tilføje et stearinlys eller blomster, og du har oprettet et dekorativt stykke. Indsamle pinde og grene til at give en woodsy flair til dit hjem. Tjek en Sparsommelighed butik eller garage salg for et funky maleri. Ramme det med store stykker af pinde, som du kan sand, maling eller pletten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com