Kreative kælder loft ideer

May 6

Kreative kælder loft ideer

Kælder loftet er en af de mest forsømte områder i hjemmet. Hvis du er heldig nok til at have en færdige kælder, overveje at opdatere udseendet af loftet. Da kældre tendens til at modtage minimal lys, vil tilføje kreative indslag til loftet lyse op i rummet. Hvis du snu eller kunstnerisk, det kan være et sjovt projekt. Før du begynder transformationen, overveje lyset i rummet og hvordan det vil reflektere over loftet.

Kalkmalerier

Vær kreativ og male et vægmaleri på dit loft. Du behøver ikke at gøre det selv og kan hyre nogen til at gøre det, men det bør være din vision og design. Nogle vægmaleri idéer omfatter haven scener, strande, og noget andet naturskønne. Et vægmaleri på din kælder loft vil være iøjnefaldende og vil helt sikkert være en samtale stykke.

Solar system

En anden kreativ idé, der også vil appellere til dine børn, er at oprette solsystemet på kælder loftet. Dette er perfekt, hvis du bruger din kælder som et familieværelse. Første maling loft mørkeblå. Derefter kan du enten male på planeter og stjernebilleder med glow-in-the-dark maling, eller købe decals fra en butik og blot holde dem på loftet.

Stencils

Skabe et design din kælder loftet ved hjælp af stencils og maling. Først male dit loft en neutral farve, såsom taupe eller lys gul, så stencil på design. En idé er at bruge en stencil til at oprette en Aztec design; bruge orange maling og en stencil til at skabe denne fed look. En anden idé er at stencilen en smuk design som en fleur-de-lis på hvert hjørne af loftet.

Sky

Oprette en finurlig billede af himlen på din kælder loft, herunder skyer og måske solen. Male loftet himmelblå, og når det tørrer, maling skyer i enhver form og antal. Tilføje en sol i hjørnet, hvis du ønsker. Igen, overveje at hyre en professionel, hvis ikke du er sikker i din evne til at skabe dette look.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com