Kreative køkkenbordet indstillinger

April 28

Kreative køkkenbordet indstillinger

Opdatering af dit køkken kan være så simpelt som at skifte et aspekt af dets design. Bordplader, tager mens de har længe været brugbar, på en frisk betydning i det moderne køkken. Fordi de fylder så meget fast ejendom, kan opfindsomme bordplader sætte tonen for resten af rummet, med stilarter spænder fra casual til elegante. Husk at "kreative" betyder ikke nødvendigvis over toppen, men kan være subtile og tankevækkende så godt.

Kobber

Designe et køkken, hvori pub opfylder bondehus med kobber bordplader. Mens kobber kræver polering, overveje det faktum, at alle bordplader skal rengøres og tørres. Denne særlige overflademateriale er mindre udbredt, men formår at levere en rustik elegance i køkkenet, der fremmer en selskabelig atmosfære. Hvis du vil aktivere dial sofistikerede, målet for hamret kobber, som tilføjer tekstur og glans. Kobber er holdbare og arbejder i vasken, så du kan vælge for at have en ubrudt overflade.

Glas

Fremmane tanker om vand og lys i dit køkken med glas bordplader. Materialet kan bruges til translucence, farve og tekstur. Listen af muligheder løber lange, og glas rummer en række stemninger og stilarter. Belysning under glas bordplader, for eksempel, bidrager en særskilt lysstyrke. Kunstfærdighed af farve og mønster i visse udformninger forvandler bordplader til kunstværker. Glas er ikke-porøse, hvilket gør rengøring nem, og kommer chip og bryde resistente. Vær opmærksom på at hvis køkkenbordet bør knæk, det hele stykke vil ofte skal udskiftes. Når du vælger glas, mener, at bæredygtig, genanvendt og øko-venlige muligheder er alle tilgængelige.

Træ

Vær kreativ med træ bordplader. En bred vifte af træsorter og overflader er tilgængelige til at vælge fra. Teak, berømmet for sin hårdførhed, kan være en show-prop i køkkenet, f.eks. Dem, der er inspireret af bæredygtig, bjærget, genanvendt eller regenereret materialer finder, at der er et væld af muligheder i denne kategori alene. Ikke kun gøre disse ressourcer hentyder til grønnere levende, men de typisk bringer med dem en god portion personlighed (regenereret stuehus træ, for eksempel, ofte kommer med en interessant historie).


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com