Kreative & let at gøre udendørs udsmykning idéer

November 5

Kreative & let at gøre udendørs udsmykning idéer

Landskabspleje giver din værftet struktur og definition, men de dekorative finesser i særdeleshed gør det føles som home. Hjemmelavet udendørs dekorationer fremvise din egen smag og personlighed på en måde, som store-købte græsplæne kunst og haven indretning ikke kan. Bring dine børn og ægtefælle i og dekorere din udendørs en familie affære.

Bambus vindspil

Vindspil er en leg at lave derhjemme; de tilføjer en blød, behagelig Bjældeklang til en breezy dag og en underspillet dekorative touch til din værftet. Bambus kommer allerede i en ideelle form, hvilket gør det et naturligt valg for vindspil. Skåret en pind af tørrede bambus apart på noder så hvert stykke har en knude i den ene ende og er åben i den anden. Placer et stykke tape på toppen af hver node og bore et hul gennem midten. Båndet vil minimere opsplitning. Finde noget at holde bambus chimes som et stykke drivtømmer eller en kokos shell. Bore huller i kime indehaveren for hver kime. Binde et hul i et stykke snor og tråd det gennem en node fra bunden for at hænge kime. Tie anden enden til indehaveren. Gentag, indtil alle din bambus chimes hænge ved siden af hinanden, klar til at svinge let i brisen.

Silke blomst lys

Give nyt liv til dit juletræ lys og forberede de lange sommeraftener med silke blomst part lys, en idé på Martha Stewart Living. Få en masse silke blomster eller andre falske blomster fra et håndværk butik eller dollaren butik. Trække stængler af blomster og tråd hoveder på hvid Jul lys (helst lav varme LED lys.) Hvis hullerne er for små, forstørre dem lidt med en craft kniv eller saks indtil blomsterne vil glide hele vejen over på lysene. Tape eller lim blomster på bagsiden af lys, så de ikke direkte berører pærer. Bruge dele af silke lys som dekorativ udendørs guirlander i løbet af dagen og festligt lys om natten.

Kids håndaftryk plak

Bring dine børn på sjovt ved at dekorere haven med en håndaftryk plak. Sætte ned et lag af gamle avis eller en tarp før du begynder, fordi dette projekt kan blive rodet. Bland en lille pakke af quick-tørring cement efter anvisningerne på pakken, og hæld det i en aluminium pie eller bradepande. Har dit barn skubbe hendes hænder i cement til gør et aftryk. Hvis hun ønsker det, kan hun også skubbe i muslingeskaller, kugler eller sten til at tilføje tekstur til plak. Integrere stærk sejlgarn i plaque i to steder, således at den danner en løkke til at hænge det. Tillad plaque at helbrede i flere timer, og derefter fjerne det og male det med et lag af vand-baseret, udvendige hus maling. Når der maling tørrer, lad dit barn løs med et sæt af akryl maling til at dekorere pladen. Hænge det stolt i din have. Hvis du foretrækker det, gøre flere plaques uden strenge og bruge dem som trædesten i haven.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com