Kreative loft ideer

May 19

Lofter er ofte overses som potentielle knudepunkt i et værelse. I virkeligheden, bruges en frakke af hvid maling til at gøre loftet mindre mærkbar frem for at bruge det som en anden overflade til at dekorere. Prøv dressing op et almindeligt hvidt loft med en kreativ, dekorative behandling; mulighederne er fleksibel, så du kan designe en dekorative loftet der passer din stil og budget.

Tapet

Tapet behøver ikke at bo på væggene. Der dækker dit loft med tapet skaber en one-of-a-kind look, der henleder opmærksomheden. Vær forsigtig, men af farven i tapet; en mørkere baggrund kan skabe en grotte-lignende følelse og gøre loftet føler lavere, som du ikke kan lide. Vælg en subtil mønster, hvis du ikke ønsker loftet for at skille sig ud en masse. Stick med et mønster på væggene eller på loftet; at have et mønster i begge steder gør rummet synes alt for travlt og distraherende.

En anden mulighed er at bruge en tapet kant for at ramme kanterne af loftet. Knytte grænsen tapet til loftet med kant mod væg og loft joint. Gering skære hjørner af tapet grænsen at gøre det ser færdigt og professionelt.

Maling

Paint er en af de billigste måder at pynte på et loft. I stedet for at nå til den sædvanlige hvide, vælge en farve, der supplerer væg maling. Bruge maling, der er et par nuancer lysere eller mørkere end vægfarve, eller Vælg noget helt andet. Lyseblå er en god mulighed for et loft, hvis det går godt med rummets farveskema; Det skaber en fredelig følelse og ligner himlen. Tilføje et par hvide skyer til det blå loft for en forbindelse, sande natur.

Andre maleteknikker kan tilføje interesse for opdateringen loft. Tilføje en stencileret kant på loftet tæt på kanten, eller prøv en faux maleteknik såsom farve vask eller svamp maleri til en tekstureret udseende.

Gitter

Oprette et gitter på loftet ved hjælp af smalle brædder. Bredden af boards er op til dig, men to inches er et godt valg. Beslutte, hvor stor du ønsker firkanter i nettet til at være--et godt gennemsnit-størrelse gitter bruger 12-inch firkanter-- så nail boards på loftet for at skabe gitteret. Male alle firkanterne samme farve, eller Vælg tre eller fire farver, og male loftet omkring nettet en kontrasterende farve.

Belysning

Belysning gør en stor indvirkning på udseendet af et loft. Du kan ændre ud din regelmæssig lampen for noget mere attraktiv og iøjnefaldende eller tilføje et loft medallion omkring lyset. De dekorative medaljoner kommer i mange stilarter og omfatter typisk hævet design. For en mere finurlig mulighed, en streng tråde af lys over loftet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com