Kreative loft løsninger

December 12

Lofter er et af Steder i vores hjem, der er aldeles uforglemmeligt. Normalt malet hvid, er de bestemt til at være en neutral mellemrum. Men hvis vi beslutter at kigge på dette område som et tomt lærred og være kreativ, vi kan komme op med ideer, som vil få folk til at stå op og tage varsel.

Udenfor i

Hvis rummet står nord, kan det få lidt sol; benytte lejligheden til at gøre dit loft til en indendørs himmel. Gør projektet selv eller hyre en professionel kunstner til at male loftet en blød blå med de fjerneste cloud figurer at bringe i udendørs.

Victoriansk charme

Bruge tin lofter tilføje vintage charme. Victoriansk stil tin fliser kommer i store kvadrater og tilføje charme og tradition til dit hjem. Disse tin fliser er som regel malet i rolige toner som vanille eller lys blå, og har endnu mere karakter, når de er faktisk reddet fra nedrevne bygninger.

Væg Decals

Væg decals er en nem måde at tilføje kontrast til loftet. Kigge efter Vægoverføringsbilleder i dyr, planet og organiske former, såsom træer eller blade eller endda traditionelle græske eller art deco-design. Decals er aftagelige og skader ikke malingen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com