Kreative loft maleri

May 12

Kreative loft maleri

De fleste lofter er malet en enkel hvid farve og ikke meget mere opmærksomhed på denne plads. Dog kan flere kreative loft maleteknikker bruges til at omdanne hele fornemmelsen af et værelse, tilføjer luksus og elegance eller endda lune til rummet.

Bruge mere end én farve

Ved hjælp af mere end én farve på et loft er en opfindsom teknik, der ikke anses ofte. Brug malerens tape til at markere fra områder, der vil blive udpeget som en anden farve på loftet, eller forlade disse områder hvid samtidigt male resten af loftet i en anden farve. Denne teknik tilføjer dybde og dimension til et loft. Mørkere farver bør ikke anvendes på lavt til loftet, men da dette vil gøre rummet synes endnu kortere.

Oprette en loft medaljon

Traditionelle loft medaljoner kan være dyrt og vanskeligt at installere. Istedet for benytter en faktiske medallion, male en. Placere medaljon i det nøjagtige centrum af loftet, eller omkring loft lamper. Vælge en lysere farve for denne medallion, hvis dit loft er malet med en mørk farve, og inverse, hvis du har valgt en lys farve til dit loft. En malet medallion tilføjer drama til et loft.

Loft kalkmalerier

Loft kalkmalerier er normalt forbeholdt katedraler og historiske huse, men det betyder ikke, at du ikke kan prøve denne samme teknik på din egen loft. Hvis du har et talent for kunst, foretage en fri-form maleri på dit loft. Fælles temaer er skyer, stjerner, eller fugle. Hvis du ikke gør det, kan du bruge stencils til at hjælpe dig med at male et design i stedet. Husk, at stilladser er nødvendigt at sikkert male et loft vægmaleri; en stige, er ikke nok for denne form for arbejde.

Malede "Molding"

Crown molding typisk kræver nogle færdigheder i installationen, og støbning, selv kan være dyrt. Du kan opnå samme effekt ved at vælge en lys maling farve, såsom hvid eller elfenben og tape off kanter af loftet. Male resten af loftet i én farve, og derefter fjerne den maler tape for at afsløre din malede kroneformen. Dette vil skabe en illusion af ekstra højde til rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com