Kreative måder at dekorere breve til børnehave

June 11

Kreative måder at dekorere breve til børnehave

Børnehave vægge kan være dekoreret med alfabetet eller et barns navn. Bogstaver lavet af spånplade, pap eller træ kan købes på håndværk butikker. Sand træ breve med fine sandkorn sandpapir. Brug en primer i dit farvevalg til at male en base coat på hvert bogstav. Lyse farver kan kræve flere frakker. Når den grundmaling har tørret, er der mange muligheder for udsmykning de bogstaver, du har valgt til din nursery decor.

Polka prikker

Fordi breve har en bred størrelsesområde, er polka dot størrelse du vælger til hvert bogstav et spørgsmål om præference. Teensy prikker kan anvendes ved hjælp af viskelæderet slutningen af en ny blyant. Tryk på viskelæderet, ind i paint og derefter på bogstavet i tilfældige stillinger. Skabe større prikker ved hjælp af en blyant til at spore låg af recept-medicin, aspirin, sodavand eller saft flasker i random stillinger på overfladen af brevet. Prikker kan "hænge" off brevet så kun en del af dot er malet, giver indtryk af, at prikkerne er faldet på brevet. Prikker malet med akryl eller latex maling, eller bruge wide-tip permanent markører. Gøre dot farver pop af skitserer de tørrede malet dot med sort eller andre permanente markører.

Striber og plaider

Brug malerens tape til at oprette stribe eller plaid mønstre på bogstaver. Maler tape er let aftageligt og leveres i forskellige bredder. Prøv at oprette en plaid med forskellige bredder af malerens tape. Anvende maling i plaid eller stribe mønster ønskede. Derefter male over båndet med akryl eller latex maling i farve efter eget valg. Gøre det muligt malingen til at tørre. Når du fjerner den maler tape, vil plaid eller stribe nedenunder være i farven på den base coat giver brevene stribet eller plaid en to-farvet design. Maler tape kan købes på maling, hjem forbedring og discountbutikker og er ofte blå til at hjælpe dig med at se det klart.

Klistermærker, klistermærker eller trykt papir

Hvis din Planteskole tema er baseret på en populær figur fra et tv, bog eller film, vil du sikkert kunne finde klistermærker, overføringsbilleder eller trykte scrapbooking papir byder på design. Anvende klistermærker eller overføringsbilleder over grundmaling af brevet. Brug en permanent markør i farve efter eget valg til at spore mærkat eller decal for at skabe dybde for en slående disposition. Trykt papir kan anvendes på en malet brev med en generøs lag tapet pasta. Tryk på papir til det brev overflade og tillade lim til at tørre. Brug et håndværk kniv til at skære rundt skrivelsen, når limen er tør. Spray papiret med klar akryl maling til at give brevet en blank eller mat belægning.

Tekstureret indstillinger

Pom-poms, satin roser, vinyl oppustede klistermærker, træ figurer, glød i mørke stjerner, metallisk puff stof figurer, knapper og andre tre-dimensionelle objekter kan limes på toppen af grundmaling af maling eller primer. Bruge en hot limpistol eller lim til limning af denne type materiale til træ eller pap (afhængigt af bogstav materialet). Breve med tekstureret objekter skal hænges utilgængeligt for børn, for at holde dem fra at trække objekterne og dermed undgå kvælning farer forbundet med indtagelse af små emner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com