Kreative måder at dekorere trætavler med Decoupage Collage

April 13

Kreative måder at dekorere trætavler med Decoupage Collage

Der er ingen rigtig eller forkert måde at skabe en collage. Ved at udfylde en decoupage projekt, kan du forvandle en kedelig stykke af møbler til en tabel repræsentant for din kreativitet og lidenskaber. Den Artful Crafter antyder, hvis dit bord er beklædt med en olie finish, du bør fratage det første lag---, da de fleste decoupage lim er vandbaseret. Sand tabellen for at fjerne den olie-baserede lag og glat overflade.

Geometrisk Design

Dække bordpladen med geometriske former for en enkel, moderne design. Kunstneren Lisa Congdon lavet 2-tomme cirkler med en specialiseret hulning af origamipapir. Eksperimentere med trekanter, rektangler eller andre figurer ved at placere dem på bordet og dømme hvad du bedst kan lide. Bruge én farve eller flere matchende farver dekorative papir. Anvende decoupage lim på toppen og bunden af hver figur med en malerpensel. Start stikning figurer langs de udvendige kanter af tabellen og lad dem tørre i cirka 20 minutter. Arbejde indad, placere hver ekstra ring af figurer. Når alle figurer er anvendt og tørre, tilføje to frakker af selvklæbende på top til at afslutte tabellen.

Brætspillet Design

Lee Meredith på håndværk stilfulde diskuterer, hvordan hun lavet en collage tabel ved hjælp af en vintage spilbrættet. Hvis brættet har en papir-overlay, forsigtigt skrælle det ved hjælp af en brevåbner eller kniv. Hvis du ved et uheld rip siden, du kan samle stykkerne sammen igen, som du indsætter dem til bordpladen. Anvende spil ark eller tynde brættet til bordet med en decoupage lim. Surround-brættet med billeder fra blade, kalendere, postkort, skrot-booking papir og andre kilder. Overlap billeder til en kontinuerlig strøm. Meredith anbefaler at anvende en polymer glans finish til bordets overflade, når alle tilføjelser er tør.

Rainbow Flise Design

Craftster site viser en regnbue flise decoupage projekt for et kvadratisk eller rektangulært bord. Afhængigt af hvor stor din tabel er, beslutte, om du vil fire, seks, otte eller ni fliser. Måle den tabeldimensioner. For hver flise, skåret ud lige store kvadrater af Bristol bord, så fliserne vil dække bordets overflade. Tildele en anden farve til hver flise. For hver flise, skære 50 til 100 kvadrater eller rektangler i dens tilsvarende farve fra magasin sider. De magasin udskæringer behøver ikke at være af samme størrelse eller den samme nuance af farven. For eksempel, hvis du opretter en orange flise, segmenter fra en orange nellike, fyre flammer, kumquat og solnedgang kan bruges. Dække hver Bristol bord flise ved at indsætte de tilsvarende farve udskæringer med en limstift. Anvende et klæbemiddel til bordet for at lim brikkerne på plads. Når tør, dække fliser med en decoupage lim eller glans finish.

Funktionelle tabel

Grocerylists.org viser et eksempel på en decoupage bord dækket med en collage af faktiske købmand lister. Skaberen besluttede at gøre denne tabel, ved hjælp af lister fra fortiden, til at hjælpe hende gøre lister i fremtiden. Overveje at gøre en decoupage collage på et lille bord, der passer til dit formål. Måske du er en forfatter, der er konstant at skrive ned idéer til fremtidige historie projekter eller en studerende, der tager en intens kursus der involverer mange teoretiske begreber. Påfør et tyndt lag af lim til bordpladen og arrangere ark af noter, diagrammer, skitser og brainstorme sessioner. For en ydre belægning, skal du bruge en decoupage spray til at forhindre ripping siderne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com