Kreative måder at male vægge

October 2

Ændre farven på væggene er én måde at skabe et helt nyt look i et rum. Mange mennesker søger efter mere end bare en fed eller dramatisk farve til at afgive en redegørelse i rummet. Ved hjælp af kreative maleteknikker kan give et værelse en brugerdefineret udseende for en minimal omkostning og alt det kræver er en smule af praksis.

Vælg farverne

Uanset hvilken teknik du planlægger at bruge på væggene, skal du vælge en farvepalet til at arbejde med. Et maleteknik indebærer ofte, mere end én farve, så du vælger en hel palet af farver at arbejde godt sammen vil få dig i gang på dit værelse design. Selv hvis du er bare at lægge farve på væggene til at lyse værelse, bruge nøje overvejelser i valget af farver.Den mest kreative del af maleprocessen er i valget af farver. Være fed og dramatisk med dine valg. Overveje male én væg en lyse og fed farve mens du bruger mere subtile komplementære farver til væggene i rummet. Skabe en accent måde på denne måde er en simpel kreative teknik du kan bruge.

Farveblokke

En af de nyeste modeluner i maleriet er farveblokke. Dette er brugen af geometriske figurer på væggen med kontrastfarve eller komplementære farver. Ved hjælp af malere tape gør denne teknik forholdsvis enkelt at udrette.Anvende båndet på væggene i de geometriske mønstre, som du ønsker og male indenfor tape grænser. Sætte tape op på væggene vil give dig en god fornemmelse af hvad dit design vil se ud når det er afsluttet. Du kan også skitsere design på papir og farve det i med farvekridt før male væggene for at se, hvordan det ser ud, når den er færdig.Når båndet er fjernet, vil konturerne af din geometriske figurer bevare den oprindelige farve på væggen. Grundfarven, du vælger, vil tjene som disposition for dine figurer.

Stencils

Stencils er en kreativ måde at føje en kant til din væg, eller du kan bruge stencils hele væggen for et mere dramatisk look. Nogle stencils er specielt designet til at blive brugt som en grænse og andre er stå alene, som en blomst eller endda en kæmpe fisk. Find stencils i din lokale håndværk butikker, som også lagre maling og stencil pensler. Hvis du vil anvende design, tape stencil til væggen. Dyp stencil pensel i maling og trykke ud eventuelle overskydende maling. Tryk på penslen i stencilen. Tappe teknik vil give en let plettet effekt for din stencil.

Sponging

Sponging vil skabe en tekstureret udseende på væggene. Det er en meget enkel teknik--blot anvende en base coat maling, derefter svamp en vask eller glasur over det at give tekstureret udseende. En nybegynder bør starte med neutrale farver eller forskellige nuancer af samme farve. Svampen kan bruges til at anvende glasur eller vask på toppen af grundfarven. Fro en anderledes ser, anvende en komplet frakke af vask direkte over grundfarven og, før det tørrer, bruge svampen fjerne nogle af glasuren og udsætte grundfarven.

Test udformningen

Afprøve maleteknikker på et bræt, skum før du prøver på væggene. Vil du kunne se hvordan teknikken ser på væggene, og du vil få en smule af praksis, før du tackler det større projekt. En lille praksis er værd tid når man tænker på arbejdet involveret i male alle væggene i rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com