Kreative måder at skygge en gårdhave

June 11

En terrasse er en forlængelse af dit hjem, hvor du kan underholde familie og venner og nyde den friske luft. Medmindre din terrasse er overdækket, selv, kan tilbringe tid i direkte sollys være varmt og ubehageligt. Med nogle kreativitet, kan du skyggelægge din terrasse og gøre det til et velkomment pusterum.

Hænge en skygge sejl

Skygge sejl er tung, trekantede stykker af stof spændt på toppen af en terrasse mellem polerne eller træer. De kommer i mange farver og de fleste har en UV coating og fugemasse til at gøre dem resistente over for solskader. Oprette en finurlig miljø ved at vælge en skygge sejl med en pulserende mønster og farve. For en mere luksuriøs udendørs rum, vælge en dybere tonet nuance, der koordinerer med dine havemøbler. Du kan købe pre-made skygge sejl og polakker, eller du kan spare penge ved at gøre din egen skygge sejl.

Vælg en tung skygge klud stof lavet specielt til udendørs brug. Du kan finde det på stof butikker og nogle udendørs butikker. Du bliver nødt til at måle den plads, hvor du vil hænge kluden. Da skygge sejl er designet til at være strakt stramt, behøver du ikke en masse ekstra klud. Oprette kant ved at sy en kontrasterende strimmel af stof på hem. Vedhæfte øskner dig selv eller Spørg din hardware butik for at gøre dette for dig.

Male et gitter

Ved hjælp af billig haven gitter giver en kreativ måde at tilføje en personlig, kunstnerisk touch til din terrasse. Bruge udvendige, vejrbestandige maling til dette projekt. Gøre en sjov gårdhave dækning af maleri gitter sky blue og tilføje hvide skyer, eller brug levende farver til at skabe en regnbue. Mulighederne er ubegrænsede. Måle den plads du har til hensigt at dække og spørge en hjem forbedring opmagasinere at trimme premade lattices, eller sætte to eller flere sammen ved hjælp af galvaniseret wire. Andrew D'Amato, medejer af Andrews maleri i Milton, MA, siger male et gitter er let, hvis du bruger en høj-volumen, lavtryks sprøjte male overfladen. Du kan derefter tilføje detaljer ved hjælp af en børste, når den base coat er tørt. Haven gitter vil give en hel del af dappled skygge.

Oprette en Arbor

Mens ikke øjeblikkelig, er en levende haven arbor en vidunderlig måde at skygge en gårdhave. Køb en premade hvælvede espalier og nogle type hurtigtvoksende duftende vine, såsom jasmin eller kaprifolium. En ikke-duftende mulighed er bougainvillea. Købe planter i 5-gallon spande for den hurtigste rute til modne vækst. Plante et eller to vinstokke i store, dekorative keramik Potter og placere dem på begge sider af arbor. Fletter alle lose vinstokke i gitter, så anlægget vil klatre som det vokser. Tale til eksperten på dit havecenter til at hjælpe dig vælge de rigtige planter til din klima og behov.

Overvejelser

Skygge projekter listet her vil ikke give ly fra regnen. Skygge sejl behandlet med en UV-belægning vil holde skadelige stråler ud for din familie og gæster, men vær opmærksom på at gitre og Dorne vil give mulighed for UV-stråler til at kigge gennem åbne områder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com