Kreative måder at vise portrætter

February 13

Kreative måder at vise portrætter

Visning af en samling af portrætter bidrager til dit hjem følelse varm og kærlig. Traditionelt vises portrætter enkeltvis eller som gruppe portrætter på en væg eller hylde. Hvis du søger efter kreativ måder at vise din portrætter, kan du overveje at bruge elementer omkring dit hjem eller købe en vare, der er lavet specielt for at få vist portrætter.

Portræt ur

Hvis du har en væg med omkring 4 fødder ledig plads, kan du vise din portrætter med en hjemmelavet foto ur. Køb en stor ur mekanisme, der er omkring 15 inches i diameter og centrere det på din væg. Hænge indrammede portrætter i et cirkulært mønster i stedet for tal. Denne måde, du kan vise op til 12 portrætter på din væg.

Trappe portrætter

Afhængigt af dit hjem design kan en trappe være en kreativ måde at vise portrætter. Hænge portrætter, diagonalt, langs trappen. Bruge større portrætter med matchende rammer. Dette skaber en dramatisk udseende, så gæsterne kan se dine portrætter mens du går op og ned din trappe.

Vinduet portrætter

Gamle, antikke vinduer er en kreativ måde at vise portrætter. Nogle antikke windows indeholder otte til 12 ruder. Bruge ruderne som billedrammer til din portrætter. Du kan oprette ben for vinduet, hænge det på væggen eller prop det mod en væg. Male vindue for en frisk, rene look eller forlade den nødlidende maling for en antik look.

Portræt stå

Hvis du søger efter en unik måde at vise dine fotografier, kan du overveje et fotografi træ, også kendt som en foto mobil stand. Træet indeholder 36 grene, og hver gren et klip. Klip din portrætter til træet som en kreativ måde at vise portrætter til enhver lejlighed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com