Kreative projekter for en stue

October 2

Kreative projekter for en stue

En stue kan ændres med et par kreative projekter. Kreative projekter kan omfatte hele rummet eller inddrage kun en lille del af rummet, men uanset ændringen, vil det få konsekvenser. Holde alle projekter inden for de eksisterende design ordningen for et sammenhængende udseende til stuen.

Vægge

Stedet for at male et værelse en anden farve, overveje at give det en kreativ væg behandling i stedet. De fleste væg behandlinger kræver en grundfarve, som kan være den eksisterende farve, før du tilføjer design. Nogle muligheder omfatter sponging en ny farve på væggen, som kan tone ned en lysere vægfarve, eller anvende en sprutte finish, som kan tilføje tekstur til en flad væg. En anden mulighed er at bruge et usædvanligt materiale, såsom farvede bånd, form geometriske figurer på væggen for et moderne design.

Gulve

Et trægulv modtager et nyt tæppe, kun i stedet for stof, det er malet på gulvet. De malede tæppe kan dække hele rummet eller ligner en accent tæppe, at skabe en hyggelig krog i hjørnet af lokalet ved pejsen. Andre idéer omfatter brug af tæppe pladser i forskellige designs og farver til at oprette din egen personlige tæppe. Bland de samme farver i en krog, eller designe en gangbro i en udskrift.

Windows

Ændre fra gardiner at en gesims bord vindue design. En gesims bord giver mulighed for gardiner, hvis du vælger, men også kan stå alene som en topper til området vindue. Gesims bestyrelsen kan dækkes i en lang række tekstiler fra tyl til læder, og indarbejde beads, krystaller eller metallic accenter. Nogle idéer omfatte skitserer gesims bestyrelsen materiale med limet på vinflaske propper til en vin-tema indretning eller Drapering Mardi Gras perler nedefra at holde mindet i live.

Tilbehør

En lampeskærm bliver strippet til shell for nye design drejninger. Dele af perler indhyllingsafstand ledning ramme og dingle fra enderne af tråd til en boheme look. Et sæt af mormors gamle doilies få et nyt liv og giver rummet en romantisk look når limet til lampeskærm ledning ramme. Sofa og stol pyntepuder omdanne når dækket med button-down skjorter fra dit skab. Egnet pillow indeni, lim kanter og knappen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com