Kreative skab ideer

December 17

Kreative skab ideer

Designe en ny kreativ closet system hjælper dig med at få dit soveværelse organiseret. Næste gang du vågner op om morgenen, kører sent til arbejde, kan du finde præcis, hvad du behøver i din organiseret skab. Nøglen til hver idé er begyndt med robuste materialer, som vil støtte tøj og tingeltangel. Den closet system materialer bør også matche dit soveværelse indretning.

Lille plads

Koncentrere sig først på den vigtigste del af skabet hvor du vil gemme fleste af dit tøj. Vælg en rod eller en rack til dit tøj. Derefter organisere hver plads over og under denne hoved-attraktion med mindre lagerenheder. For eksempel kan du tilføje slips stativer, sko reoler, undertøj skuffer og bælte kroge hvor det er relevant. Hvis du har et lille budget, kan du investere i wire versioner af disse stænger, stativer og skuffer og flytte dem rundt efter behov som dit skab behov ændres.

Indbygget

Hvis du har nogensinde besøgt et hjem med forunderlige indbyggede skabe, du måske har spekuleret over, hvad det tager for at opnå den samme virkning i dit hjem. Alt du behøver er et par skridt til at planlægge din kreative skab. Tage målinger af skabet og skitsere den måde, du vil bruge tømmer til at oprette de højre-sized hylder. Derefter købe tømmer og forsyninger til installation på hylderne. Tilføje træ hylder i skabet og derefter dække dem med hvid maling. Eller vælge en anden farve maling til at matche andre indretning funktioner i soveværelset, som farven på gulvtæppet eller tapet i soveværelset.

Rødt cedertræ

Nogle boligejere ønsker en woodsy, naturlige skab. Overveje køb af red-cedertræ lagersystem online eller søger komponenter på en lokal forhandler. Et alternativ er at bestille tømmer fra en østeuropæiske eller Western red cedar leverandør og gøre dit eget system. Den resulterende closet system vil matche disse cedar bøjler fundet på high-end detailhandlere. Cedar fortsætter også temaet træ-indretning i et hjem med masser af trægulve, synlige træbjælker og naturlige træpaneler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com